Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Söz Verirken Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün biriyle temasa geçebilir ve o kişiyle duygusal anlamda ilgilenebilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz! Bugün ruh halinize ve içinizdeki şeylere çok dikkat edin. Çünkü özellikle güçlü olacaklar ve içinizde neyin değiştiğini anlamanıza yardımcı olacaklar. Sadece duygularınızı (müstakbel?) sevgilinizin duygularından ayırma konusunda dikkatli olun.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Biraz utangaç hissediyorsun. Günün enerjisi seni iddialı yapıyor. Çatışmadan kaçan biri olsan da, bu kez kendini savunmaktan geri durma. İhtiyaçlarınla iletişimini sağlam tut. Onların farkında ol. Kişisel gücünü açıklayıp, insanlara karşı bazı gerekli sınırları çektiğinde insanlar sana saygı duyacaktır. O halde gerginliğin seni engellemesine izin verme.Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı konularda eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak sezginizi ve mantığınızı kullanın. Sonuçta, bir puzzle'ın bir parçasını kaybetseniz bile, işiniz bittiğinde resmin ne olduğu hakkında hala iyi bir fikir edinebilirsiniz. Devam edecek kadar biliyorsunuz, bu yüzden ivme kaybetmeyin!

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Hakkında düşüncelerinin olduğu konularla karşı karşıya kalabilirsin. Kendinden emin olman güzel bir şey ama bazen sırf karşı tarafa inat olsun diye istemediğin ya da yapamayacağın sözler veriyorsun. Her şeyi daha net gördüğünde; ?ben ne yapmışım!? demene de neden olabilir. Fakat güzel haber, sağlınla ve çalışma ortamınla ilgili yaşadığın problemleri geride bırakıyorsun?

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilir ancak bu durumda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlarla başedemeyebilirsiniz. Bugünü daha fazla sağlık üzerine geçireceğiniz ve partnerinizden destek alacağınız özel bir gün olarak kaydedebilirsiniz.         

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili sorumluluklar alma durumunda kalabilirsiniz. Bu durumhayatınızda aksaklıklara neden olabilir. Planlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hareketli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda verilmesi gereken konuları geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaycı tarafınız işlerinizi hızlı bitirmenize engel olabilir. Yardım ya da tavsiye almak size çok iyi gelecektir. Sevildiğinizi derinden hissettirecek durumlar yaşanabilir

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte mükemmeliyetçi ve kusursuzluğu arayan yönlerin daha çok öne çıkabilir. Daha çalışkan ve üretken olabilirsiniz. Gerek fiziksel gerek ruhsal sağlıkla ilgili konularda kendinizi daha motive hissedebilir, hem kendi sağlığınızı hem de çevrenizin sağlığını iyileştirme yönünde adımlar atabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zamanınızdan fedakarlık yapıp emek harcayacağınız işleri sırf önemli birileri sizden istedi diye yapmamalısınız. İçinizden gelmeyen bir şekilde yaptığınız her işin kalitesi de buna göre olacaktır. Bunu göz önünde bulundurun.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in sağlık evinize girişi ile kendinize daha fazla özen göstereceksiniz. Hem ruhsal hem bedensel sağlığınızı iyileştirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz.Bugün ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev içindeki tadilat ve dekorasyon işlerinizi halledebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte çalışma ortamınız, gündelik yaşamınızla ilgili konuları önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde üretken, çalışkan yönünüzü ortaya çıkarmak sizi motive edebilir, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaklı çalışanlar için zorlayıcı bir gün olabilir. Evde ve eşinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Değişim açık olmalı ama eskileri de bir kalemde silmemelisiniz. Renkli ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların özel alanlarına saygı duymanız gerekiyor.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; eğitimin,hayatın, günlük işlerin ve yakınlarınla olan her türlü ilişkinde hak ve özgürlük arayışını, bireyselliğini ön planda tutmak isteyebilirsin. Aynı zamanda bu alanda sorumlulukların artarken kişiliğinin daha yaratıcı yönlerini de fark edebilirsin.  Akşam saatlerinde sözlere, tavırlara ve zihninin karışmamasına özen göstermen gerekebilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>