Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Attığın Adımlara Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bazen aşk söz konusu olduğunda sabırsız olabiliyorsunuz. Aşk hayatınızın kusursuz ilerlemesini istiyorsunuz. Öyle olmadığı zaman da, yeni bir şeye başlama eğiliminde oluyorsunuz. Sevgilinize daha fazla odaklanmaya çalışın. Birkaç şeyi geliştirmeniz veya değiştirmeniz gerekebilir, ancak sonunda buna değecek. Sırf bir şeyler sizi şu anda zorluyor diye ilişkinizde hemen pes etmeyin.

Şu anda çok fazla sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Bu yükümlülüklerin tümü tarafından biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu, çocuklarınıza bakmak, başka bir aile üyesine bakmak ve diğer yükümlülükler olabilir. Sadece kendiniz adına, eğlenceli bir şeyler yapmak için biraz zaman bulmaya çalışın. Sabah biraz daha erken kalkın, böylece biraz kendinize özel bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da biraz yatağa gidin ve sonra kişisel projeniz üzerinde çalışın.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Tıpkı bir uçurtma gibi havalanmış uçuyorsun! Havalandıran bu enerji, ayaklarını yerden kesebilir. Konuşkan bir moddasın. Enerjin tartışmalarını da hızlandırıyor. İnsanlar sana ayak uydurmakta zorlanıyor. Biraz yavaşla ve çevrendekilerle açık ve net konuş. Beklediğin kadar hızlı bir şekilde söylemek istediklerini algılayamayabilirler.Bugün bazı ilginç ruhani izlenimleriniz olabilir. "Tesadüfi" görünen düşüncelere dikkat edin. Belki de birisinin sizinle iletişime geçeceğini hissedebilirsiniz. Aniden birini düşündükten sonra, o kişinin sizi aradığını görebilirsiniz. Ruhani algılarınız açık olabilir, bu sezgisel anlara dikkat edin. Birileriyle konuşurken onların ne hissettiğini anlayabilirsiniz. Empati duygunuz da bugün oldukça güçlü olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler oldukça yoğun olabilir. Muhtemelen hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok meşgul olacaksınız ve ürettiğiniz sonuçlardan memnun kalacaksınız. Yine de, kendinizi dışarı atabilirsiniz, bu nedenle ara sıra mola verdiğinizden emin olun - ve kesinlikle yemek yemeyi unutmayın! Size hayran olan çevrenizden çok fazla övgü alırsanız şaşırmayın. Akşam, kendinizi yemeğine çıkartın ve gevşeyin. Hakediyorsunuz!

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akşam saatlerine kadar hayatı biraz akışta götürmeniz gerekebilir, sakin, sessiz ortamları tercih edebilirsiniz. Ancak olayların tamamen kontrolünüz dışına çıkmasına izin vermemelisiniz. Akşam saatlerinde Ay burcunuza ilerlediğinde hayatınızla ilgili daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entrikalar ve dedikodu ile çevrili bir gün! Ağzının bir süre şaşkınlıktan açık gezmesine neden olabilir. Kendi duruşuna ve söylediklerine sahip çıkacak olman birilerinin işine gelmeyebilir. Ancak kurban aramak isterken hedefini şaşırmamanı öneririm. Bugün kalıcı adımlar olsun beklentisinde isen, onu tanımak için zaman ayırman gerekebilir. Örneğin birlikte sinemaya gitmek, nelerden hoşlandığı konusunda fikirler verebilir!

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda geçmiş sorunlar yeniden nüksedebilir. Vermiş olduğunuz kararlar geçmiş hatalarınızı tekrar yansıtmamalıdır. Bugün en azından geçmişten uzak ama gelecekten umutlu bir tavır içinde olmalısınız.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için olayları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konulara hizmet etme isteği içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde yaşayacağınız duygu yoğunlukları imajınızı değiştirmek istemenize neden olabilir. Bedene ait konular ön plana çıkabilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedeceğiniz bu günlerde yalnızlığı kötü bir şey gibi görmek yerine içinde geleceğinizi inşa etme potansiyelini ortaya çıkartın.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara objektif bir şekilde bakamadığınızı fark ediyorsanızya da sınır arkadaşlarınıza danışabilirsiniz. Onların yaşadıkları deneyimlerden yola çıkarak ne yapacağınıza karar vermeniz kolaylaşacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin nereye gittiğini daha iyi anlayabilmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde ciddi konuların konuşulması için uygun bir gün.Evlilik evinizde seyahat etmeye başlayan Venüs'ün etkisiyle ciddi ilişkiler için destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Yeniortaklıkları gündeme gelebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçeniz ile ilgili bazı tutarsızlıklar canınızı sıkabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız kaynaklar varsa, onlarla ilgili bazı düşüncelere dalabilirsiniz. Yine de maddi konulara akşam saatlerine doğru daha olumlu şekilde yaklaşacaksınız.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu hareketlilik pozitif veya negatif anlamda olabilir. Ancak hayatınızın gündemi aşk hayatınıza ve çocuklarınızla ilgili temalara doğru taşınacaktır. Sanki keyif almak için, mutlu olmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; burcunda ilerleyen Ay, ev içinde tadilat veya düzenlemeler için uygun bir enerji verse de yaşam alanın için yapabileceğin harcamalarda ipin ucunu kaçırmamalısın. Ailenle olan ilişkini güçlendirmen önemliyken iletişim konusunda pozitif yaklaşımdan yana olmalısın. Zira fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar meydana gelebilir.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>