Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Zaman Ayırmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

Bugünyerinde zor bir gün geçireceksiniz. Tabi ki, çok çalışmaya alışkınsınız; kendinizi görevlerinize adamak sizi hiç korkutmuyor. Sorun şu ki, bugün motivasyonunuzu bulmakta zorlanacaksınız. Birdenbire, yaptığınız şeyin kullanışlılığından şüphe duyacaksınız. Doğru ve kesin hedefleri olmayan herhangi bir işin korkunç yorucu olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğinizde hiçbir anlam bulamama konusunda ısrar ederseniz, vites değiştirmeyi veyadeğiştirmeyi düşünmelisiniz.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Normalde oldukça pratik bir insansındır. Uygunsuz duyguların önüne geçebiliyor olmandan ve kendini kontrol edebilme yetinden dolayı övünüyorsun. Fakat bugün hislerin öyle yoğun ki bu seni şaşırtıyor. Küçük bir meseleyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin ve bu durumun seni neden bu kadar rahatsız ettiğini merak edebilirsin. Bu kez duygularının önüne geçmeye çalışma çünkü oldukça güçlü olacaklar! Bu hislerin kökenine inmek için biraz meditasyon yapmayı dene.İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Gün fiziksel olarak yorgunluk ve maddi olarak kendini eksik hissetmene sebep olabilir. Geleceğe yönelik planların artıyor. Yoğunprogramın halsiz kalmana neden olabilir. Bu yoğunluk arasında kendine dinlenmek için zaman ayırmayı ve sevdiklerinle bir araya gelip stres atmayı ihmal etmemelisin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle küçük kaçamaklar yapmanın vakti geldi.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde yeni kararlar almak ve uygulamak isteyebilirsiniz. Özel ilişkilerde uzun süreden beri yaşamış olduğunuz bazı sıkıntılı durumlar yerini güzel günlere bırakıyor olacaktır. Sağlık ve beslenme düzeninizi bugün yeniden hayata geçirmelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılı olabilir, bereketinizin arttığını görebilirsiniz. Empati yönünüz çok fazla gelişkin olduğu için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile aşk ilişkileri, çocuklar, hobileriniz ve girişimler alanında yeniliklerin sizi beklediği; sosyal çevrenizde değişimlerin yaşanacağı bir dönemin başladığını göstermekte.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hava yoluyla bir seyahat edecekseniz eğer, bunun ne kadar rahat ve stressiz geçeceğine siz bile inanamayacaksınız. Normalde uçaklara binmek sizi gerse de bugün böyle bir hisse kapılmayacaksınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, gizli kalmış konuları gün yüzüne çıkartabilir.İnançlarınızı ve düşünce sisteminizi sorgulamak, gözden geçirmek için uygun bir gün. Aile üyelerinizden manevi destek görebilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumunun etkisiyle bugün zihniniz aşk hayatınıza yönelik olabilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız çok karışık. Bazen her şey yolunda gibi, bazen de dünyalar başınıza yıkılmış gibi. Kendinizi dengelemekte çok zorlanıyorsunuz. Aslında belli bir düzene oturdunuz ama bazen iç dünyanıza çok kapılıyorsunuz. Biraz sosyalleşmek, belki çocuklarınızla zaman geçirmek, annelik etmek size çok iyi gelecektir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün öfkeni ve tepkilerini dışa vurmakta zorlanabilir, içten içe yaşadığın kızgınlıklarla kendini sorgulayabilirsin. Ailen için mücadele etmeni gerektiren durumlar da harekete geçebilirsin. Beklemediğin kişiler seni yıpratsa da kendini güçlü hissetmeyi başarabileceksin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 12" R
Ay
Koç
07° 13' 14"
Merkür
Koç
19° 41' 29"
Venüs
Boğa
07° 14' 12"
Mars
Koç
03° 37' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 32"
Satürn
Balık
17° 00' 27"
Uranüs
Boğa
22° 38' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 27"
Lilith
Başak
23° 53' 57"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>