Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizler Yolda? Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisiyle entelektüel olarak sohbet etmek istemediğin takdirde, evde olmak isteyeceksin. Tabi bu zihinlerin kapışması, evinin mutfağında da olabilir. Belki de her şeyden kaçınmak için tek başına bir yürüyüşe çıkmalısın veya savaşa hazırlanmalısın. İnsanlar bugün pek de sempatik olmayabilir, o halde zırhını kuşan.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alışverişe çıkabilirsiniz. Gözünüz lüks şeylere takılabilir ancak baktığınız şey gerçekten işinize yarayacak mı buna karar vermelisiniz. Yaratıcılığınız şu anda oldukça üst seviyede. Sizin için özel, kişisel bir anlam taşıyan bir şey üzerinde çalışmak ödüllendirici ve eğlenceli olacak.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Hızlı bir gün seni bekliyor. Eş zamanlı birden fazla işle uğraşırken, kendini hesap kitap işlerinin içinde bulabilirsin. Yazmak, sosyal medya?da gezinmek, arkadaşların ile bir kahve molası vermek için ideal günler. Evli bir Başak burcuysan eşinin ailesinin sürpriz ziyareti, eşinle akşam için kurduğun planların ertelenmesine yol açabilir. Yakın bir arkadaşından beklenmedik bir hediye gelebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu tutulma ile dünyaya farklı yaklaştıkça kendinizi ifade etme ve yeniden kendinizi elden geçirme sürecini başlatıyorsunuz. Kendinize yeni şekiller veriyorsunuz. Kararlarınız her zamankinden daha keskin ve net olacaktır. Başarınızı ve gücünüzü hissedeceksiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle kısa sürede olsa ufak tefek tartışma konusu olacak konulardan kendinizi uzak tutun. Öfke kontrolü yapmalısın. Sorumluluklarınızda göz ardı etmemelisiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile aşk ilişkileri, çocuklar, hobileriniz ve girişimler alanında yeniliklerin sizi beklediği; sosyal çevrenizde değişimlerin yaşanacağı bir dönemin başladığını göstermekte.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senenin ilk tutulması bugün akşam saatlerinde, Yengeç burcunda meydana gelecek.Sosyal çevrenizde ve aşk hayatınızda süregelen belirsiz durumlar bu tutulma itibari ile netleşebilir. Arkadaş çevreniz aracılığıyla sizi heyecanlandıracak yeni biriyle tanışabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili stresli konular gündeme gelebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detaylara, ufak tefek konulara, işlere dikkat etmeniz gereken bir gün, bu durum kaygı, evham düzeyinizi artırabilir. Sağlık, beslenme gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınızda tamamlamanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oh maşallah bugün muhabbetiniz, keyfiniz yerinizde. Güzel bir gün geçirecek, hoşunuza gidecek ortamlarda bulunacaksınız. Satış yapan Başak burçları da güzel gelirler elde edecekler. Bir insanın enerji alanınıza girip etkilenmeden çıkması mümkün olmayacak.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle sonrasından itibaren gökyüzü değişiyor ve yarınki Ay tutulmasının etkileri hissedilmeye başlıyor. Sosyal ortamınız hareketlenirken duygusallığınızı arkadaşlarınız ve dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 56" R
Ay
Koç
05° 23' 12"
Merkür
Koç
19° 36' 08"
Venüs
Boğa
07° 04' 57"
Mars
Koç
03° 31' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 46"
Satürn
Balık
16° 59' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 03"
Lilith
Başak
23° 53' 07"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>