Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sözlerinin Değeri Anlaşılıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır - iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Birisiyle entelektüel olarak sohbet etmek istemediğin takdirde, evde olmak isteyeceksin. Tabi bu zihinlerin kapışması, evinin mutfağında da olabilir. Belki de her şeyden kaçınmak için tek başına bir yürüyüşe çıkmalısın veya savaşa hazırlanmalısın. İnsanlar bugün pek de sempatik olmayabilir, o halde zırhını kuşan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayata dair gerçekten ne istediğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Kolay geçinilebilen ve rahat yaşayan bir insansınız. Üzerinize ne gelirse gelsin, rüzgarında savrulma eğilimine sahipsiniz. Ancak bazen bir sonraki aşamaya geçmek için odağınızı arttırmalısınız. Hırslarınız sizi yönetmiyor olabilir, çünkü siz bu hayat yolculuğunun her anından keyif almaya bakıyorsunuz. Bugün gerçekten biraz daha odaklanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi farklı bir yolda görmekten korkmayın.

9 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda son derece sıkı çalışıyorsunuz gibi görünüyor. Bir promosyon olmasa da, kesinlikle bir zam alacaksınız. Düşüncelerinizi toplayın, destekleyici kanıtlarınızı toplayın ve hak ettiklerinizi isteyin.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

00.14 - 10.43 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Merak etme! Verdiğin mesajlar bugün yerine ulaşıyor. Şikâyet ettiğin konulara yakın çevrendekiler duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Onlardan gördüğün bu pozitif davranışlar güne karşı olan umutlarını daha fazla arttırabilir. Özellikle tatlıya karşı bugünlerde zaafın artabilir. Biraz dikkat etmelisin. Belli sağlık sorunların baş gösterebilir, muayene olmayı ihmal etmemelisin.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan görüşmeler ile yeni projeler içine girmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun için plansız gelişen olaylara karşı daha sağduyulu hareket etmeli uyum içinde ilerlemelisiniz. Kendi içinizde ciddi çözümler geliştireceğiniz bir gündesiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde potansiyelinizi başarılı bir şekilde sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. Yeni bir şeyler elde etmek yerine elinizde olanı korumayı tercih edebilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

9 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle iletişim kurarken konuşmalarınız kesin ve davranışlarınız net olmalı. Herhangi bir karmaşıklık yaşadığınız sorunları içinden çıkılamayacak bir girdaba sürükleyebilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın 11. evinizde seyahat edeceği bugün kendinizi sosyal hissedeceksiniz. Kalabalık ortamlara girebilir, göz önünde olmaktan keyif alabilirsiniz.Hayallerinizi hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınız ile sosyal hayatınız arasında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

9 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Manipülasyon yeteneğinizin fazla olduğu bir gün. Bu sebeple satış yapan, iletişim gücü ile kazanç sağlayan tüm Başak burçları için oldukça başarılı bir gün olacaktır. Ayın en fazla prim kazandıracak günü olabilir. Ailenizle ilgili meselelerin bir çözüme kavuşması, bir sonuca bağlanması gerekiyor.

9 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; birkaç gündür devam eden yoğunluğun sonuçlarını almak için öğle saatlerini beklemelisin. Geleceğe dair hedef ve beklentilerini gerçekleştirmeye yönelik adımlar atabilirsin. Arkadaşlarına karşı sevecen ve duyarlı olabilir, onların sorunlarını çözmeye çalışabilirsin.

9 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>