Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tersliklere Karşı Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün insanlarla ilişki kurmanın çok kolay olduğu bir gün olmayabilir, ama her zamanki gibi akışına bırakırsanız, oldukça eğlenebilirsiniz. Birilerinin yaşadıklarına kendinizi kaptırmayın. Her tarafınızda pembe diziler var, açıkcası bunlardan kendinizi korusanız iyi olur. Gün boyunca rahat bir tavır sergileyin ve bir şeylere derin anlamlar yüklemeyin.

Başkalarıyla ilgilenmek konusunda iyisin. Her zaman arkadaşlarınızın ve ailenizin iyiliği için çalışıyorsunuz. Bu sizi zodyakın en tatlı burçlarından biri yapıyor, ama aynı zamanda insanların bazen sizden faydalandığı anlamına da geliyor. (Bu kasıtlı ya da kasıtsız olabilir.) Bugün çok fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Başkasının işini yaptığınız için, onların daha çok kendi görevlerini yerine getirmeleri gerekebilir.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

5 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir ilişkide aylar hatta yıllar geçtikten sonra, büyük bir dönüm noktasına ulaşabilirsiniz. Bazen işler aniden sona erer, bazen de yavaş yavaş kaybolur. Bazı gerçekler görmezden gelinemeyecek kadar açık olmaya başlar, bu yüzden onları görmezden gelmeyi bırakmanız gerekir. Zamanınızı daha fazla hak eden birine vermeniz daha doğru olacaktır.

5 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknoloji ile bugün oldukça ters düşüyorsun. Neden hiçbir problem olmamasına rağmen ?İnternet bağlantımda problem var!? Diyerek evin içinde turlar atabilirsin. Bugün Pazar, bu kısa tatilin keyfini çıkart ve annen ile yapacağın mutfak alışverişi için listeye şimdiden başla, belki günlük hayata geri dönmen seni sakinleştirir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevdiğin kişiye karşı yaptığın jestin karşılığı seni tatmin etmeyebilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz adına üstleneceğiniz yeni ve önemli görevler sizi biraz endişelendirebilir. Nasıl yapacağınız konusunda endişelenmek yerine adım adım ilerlemelisiniz. Ya da yeni bir ilişki içine girmek adına bazı kararsızlıklar içinde olabilirsiniz. Kendinize güven duymanız önemli.

5 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz için çok şey yapabilirsiniz. Uzaklarla ilgili uğraşlar, yolculuklar daha sık gündeme gelebilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan dilek ve niyetlerinizin minimal düzeyde olduğu şu günlerde kendinizi mutlu edebilmenin huzurunu sürebilirsiniz. Size huzur vererek rahatlatabilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizden destek almak, ilişkiler, hoş sohbet sizi çok mutlu edecek. Keyifli bir Pazar sizi bekliyor.

5 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklemediğiniz bir yerden elinize para geçebilir. Çok uzaktan bir akrabanızın mirasına ortak olma olasılığınız yüksek. Bu haberi tez zamanda almak için telefonunuzu açık tutun.

5 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcundaki seyahatine devam eden Ay, yurt dışı bağlantılı konuları gündeminizde tutmaya devam ediyor. Yurt dışı seyahatleri planlayabilir, akademik konularla ilgilenebilirsiniz.Yakın zamanda girmeniz gereken bir sınav varsa çalışmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Bugün gökyüzünde aşk hayatınız için de destekleyici etkiler bulunuyor.

5 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kuaföre gitmek, masaj yaptırmak, bakım yapmak, alışverişe çıkmak gibi ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Hiç ihtiyaç olmasa da bu gibi aktiviteler bugün size iyi gelecektir. Hayatınızda beklenmedik şekilde sonlanan ilişkiler, birden hortlayabilir. Geçmişten gelecek olmaz.

5 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün yaşamdan keyif alabileceğin ortamlarda bulunabilir, sevdiklerinle kendini mutlu ve huzurlu hissedebilirsin. Hayata bakış açını ifade ederken onaylanarak, güvenle aldığın kararlar üzerinde ilerleyebilirsin. Sosyal medya paylaşımların yeni ilişkiler kurmanı sağlayabilir.

5 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>