Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düzenlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seyahat etme tutkusuyla dolup taşabilirsin. Gökyüzünün enerjisini göz önünde bulundurduğumuzda böyle hissetmen şaşırtıcı değil. Çoktandır gecikmiştin zaten böyle bir şey için. Neden ilgini yönlendirebileceğin bir Kutsal Topraklara seyahat planlamıyorsun? İsrail?e gidebilir ve Masada?nın üzerinden gün doğumunu izleyebilirsin ya da İrlanda?ya gidip zengin kültürlerini ve tarihlerini içine çekebilirsin. Ruhunu doyurmak için gerekli olan şey neyse onu yap.

3 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik bir şansla karşılaşabilirsiniz. Zengin bir akrabanızdan miras ya da uzun zamandır beklediğiniz bir işten size para gelebilir. Bu parayı nasıl ele aldığınıza dair akıllı olun. Uzun vadeli planlar yapın.

3 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen merakın bugün seni köşeye sıkıştırıyor. Senin kadar detaycı olamayan insanlar ile çelişebilirsin. Zorla güzellik olmaz! Aile içindeki anlaşmazlıkları çözmek yerine uzaktan seyretmeyi tercih edebilirsin. Spor yapmayı gündelik hayatında alışkanlık edinenler; bugün ani hareketlere ve oluşabilecek aksiliklere dikkat etmeli. Evlilik hazırlığında olan bir Başak burcuysan, harcama ve düzenlemelerde planlı davranıyorsun.

3 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı farklı bir bakış açısında olmanız ve olaylara yüzeysel bakmanız size iyi gelecektir. Yeni bir bakış açısı kazanmak için kitap okumak ya da yeni bir film ile kendinizi ödüllendirmek bugünü kaliteli geçirmenize sebep olacaktır.

3 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz kalabalık olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanacaktır. Fazla ateşli davranabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özellikle dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar ilginizi çekebilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak oldukça verimli bir gün içerisinde bulabilirsiniz. Aşk konusunda duygularınızı samimiyetle ifade ederseniz olumlu tepkiler alacağınız bir gündesiniz

3 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte 16 Şubat'a kadar ev ve yuva içindeki uğraşılarınız artacaktır. Taşınmalar, konuşmalar, tartışmalar olasıdır.

3 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla beraber seyahat planı yapabilirsiniz. Bu plan sizi çok heyecanlandıracak. Çocukluğunuzdan beri görmek istediğiniz bir ülkeye gidecek olabilirsiniz. Bu seyahatte sadece eğlenmekle kalmayacak aynı zamanda yeni şeyler de öğreneceksiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak maddi konular ve parakonuları konsantrasyon ve mücadele duygunuzu yüksek kılabilir ve keskinleştirebilir. Zor ve güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz,görüşmeleri ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

3 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En kötüsünü düşünmenize gerek yok. Hayatınızdaki bulanıklıkların çözümlenmesine çok az kaldı. Ailenizden destek görmek size çok iyi geldi. Aşk hayatınızda büyük değişim ve dönüşümlere hazırlıklı olun. Hayatınız değişecek. Uzun süredir yalnız olan Başak burçlarının yalnızlıkları son bulacak. Evlilik tekliflerine de hazır olun.

3 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; seni aceleye getiren, hemen karar almanı gerektiren durumlar duygusal bir gerilim yaşamana neden olabilir.  Kazançlarınla harcamaların arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yapacağın alışverişlerde bütçeni aşmamalısın. Bazen çıkarlarını daha iyi koruyabilmek için tek başına hareket etmen gerekebilir.

3 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>