Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çocukların İlk Önceliğin? Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün konuşkan bir modda olabilirsiniz. O kadar neşeli ve uçarı bir ruh halinde olacaksınız ki, diğer insanlar bundan biraz rahatsız olabilir! Bu çekici veya zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece insanlar bugün kendi endişeleriyle meşgul olabilirler. Herkesi eğleceli sözlerinizle neşelendirmek isteseniz de, bazen insanları yalnız bırakmak en iyisidir. Kendi işinize odaklanmayı deneyin ve içinizdeki bu sevgi kelebeği enerjisini biraz azaltın!

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güce yabancı birisi değilsin. Ama sahip olduğun güç senin yaratıcı enerjindir; hem profesyonel hem kişisel alanda fikirlerini gerçeğe dönüştürmektir. Bugün, kendine bu verili doğal gücü hayatını iyileştirmek için sonuna kadar kullanmaya hazır olup olmadığını sormalısın.Bugün, işleri organize etme ve hayatınızı yönetme yeteneğinizi vurgulayan etkinlikler bulabilirsiniz. Zaman yönetiminize göz atmak sizin için mükemmel bir şey olacaktır. Her gün oturup plan yapmak mümkündür, böylece yapmanız gerekenlerle birlikte yapmak istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli zamanınız var demektir. Önceliklerin ayarlanması, işlerin iyi akmasını sağlamak için bu bir zorunluluktur. Bu konuda birçok kitap ve web makalesi var. Bir göz atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki kişilerin senden bazı bilgileri sakladığı düşüncesi, şüpheci davranmana ve onları sürekli sorgulamana sebep olabilir. Onlara karşı güvenin bugün diğer günlerden daha az olduğunu hissediyorsun. Eş ve çocuklarıyla ilgili bugün Başak burçları çok hassaslar. Onların sağlık ve eğitimleri bugün daha bir önemli olabilir. Her açıdan dikkat! İkili ilişkilerde daha dikkatli ve aceleci tavırlardan uzak bir profil sergileyebilirsin.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir. Sizlerde geçmişinizi özleyen bir yapıya bürünebilir ve iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Bugün biraz daha gelecek odaklı olmalısınız. Geçmiş geçmiştir diyerek hayatınıza yeni bir ivme kazandırmalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün gizli koşulları gösteren evinizde ilerlerlen, bazı kontrol edilemeyen ve gizli kalan koşullar söz konusu olabilir. Gereksiz riskli işlere girmemelisiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adil kararlar vererek birilerine muhteşem yardımlarda bulunuyorsunuz. Maddi olmasada manevi destek vermeniz karşınızda ki dostunuzu bir hayli memnun oluyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle beraber evde vakit geçirememekten yakınıyorsanız bugün elinize şahane bir fırsat geçecek. Onlarla birlikte yemek pişirebilir, örgü örebilir ya da kutu oyunları oynayabilirsiniz!

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve flört evinizde gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton kavuşumu aşk hayatınızdaki belirsizliklerin sonlanmasına sebep olabilir.Yolunda gitmeyen flörtler sonlanabilir. Hamilelik dönemindeki Başak burçlarının sağlığına dikkat etmesi gerekiyor. Çocuklarınızla ilgili problemler sizi strese sokabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar yayılıp dinlemeyi tercih edecekler. Evde zaman geçirmeyi tercih edecek olan Başak burçları evlerine ait bazı işlerini tamamlamayı tercih edecekler. Evinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Maddi anlamda ekstra harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün neredeyse hiç evden çıkmadan kafa dinleyip kendine zaman ayırabilirsin. Kendine olan güvenin tam olmasına rağmen bunu ifade etmek ve göstermek isteyemeyebilirsin.  Yarından sonra koşullar değişebilir ve özellikle ilişkilerde lehine gelişmeler yaşanabilir.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>