Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aceleci Olmamalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Gerçeklik anlayışınız, gerçeklerden çok duygularınıza dayanıyor olabilir. Bugün, böyle bir düşünce paradigmasının başınızı belaya sokabileceği günlerden biri. Herhangi bir durumda, kendinizi çok tutkulu hissedip olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakamamanız muhtemel. Bütünlük, içsel güç ve kendinize olan güveniniz, zihninizi ve kalbinizi bir arada tutmak için adeta bir yapıştırıcı görevi görecek.

Etrafınızda çok fazla gürültü ve heyecan olduğu zaman işinize konsantre olmakta büyük zorluk çekiyorsunuz. Bugün işlerinizde verimli olmak için sessizliğe ihtiyacı olan herkes için mükemmel bir gün! Son birkaç gün oldukça stresli olduğu için bir süredir böyle bir günü bekliyor olabilirsiniz. Bugün en zor problemlerle bile başa çıkabilmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm sakinlik ve sessizlik mevcut!

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Şu an bulutların üzerinde gezinir olabilirsin, aynı zamanda bir şeyler ayağını tekrar yere basmak üzere seni çekiyor. Bu karşıt enerjiler huzurunu bozabilir ama bu durumun geçici olduğunu kendine hatırlatarak rahatlayabilirsin. Çatışan meselelerle elinden geldiğince savaş; dengeyi bulmaya odaklan.Durağanlık ve güvenilirlik bugünün kilit noktaları. Sahip olduğun yapının bu yönlerinin işlevsel olduğunu başkalarına göster. Diğer insanlar oldukça inatçı olabilir ve bakış açını onlara aktarabilmek için savaş verebilirsin. Kolayca harekete geçmeyebilirler. Kabadayılığı bırakman gerek. Ötekilerle bütün etkileşimlerinde nezaket ve şefkatli bir hava hakim olsa iyi olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaşadığınızbaskılarından kaynaklanan stres nedeniyle biraz açık havada yürüyüş yapmaya yönelmelisiniz. Ancak kafanız bu durumda bile işinizde olabilir ünkü yaptığınız işi zamanında bitirememek konusunda çok endişelisiniz. Ancak kendinizi tüketirseniz hiç bitiremeyeceğinizi bilmelisiniz. Yavaş ve istikrarlı hareket edin, biraz rahatlamak için zaman ayırın her şey düşündüğünüzden daha sorunsuz ilerleyecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Zihin mesain çok fazla bu aralar, öyle değil mi? Aklında bir sürü fikir var ve hangisine nereden başlayacağını bilemiyor olabilirsin. Gün içerisinde pes etmezsen karşılaştığın her angarya işin, zorluğun üstesinden gelebilirsin. Bugün güzel teklifler de alabilirsin fakat karar verirken acele karar vermekten kaçınmak senin için en iyisi olacak. Yaptığın en iyi şey olan ?planlı? tavrını takınmak bugün yararına olacak.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

  Parasal meselelerinizde hızlı gerçekleşen durumlar aile içerisinde fikir ayrılıklarına ve karşılıklı anlaşmazlıklara yol açabilir. Böyle bir durumda karşınızdaki kişilerin görüşlerini de dinlemelisiniz. Finansal ihtiyaçlarınızı daha kontrol etmelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde gelirlerinizle ilgili konularda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Ortak para konuları gündeminizi etkileyebilir. Sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde başkalarından destek alabilirsiniz. Pratik çözümleriniz işe yarayabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabuk sinirlenmemeye çalışmak sizin için önemli olabilir. Özellikle güne başlarken huzursuz uyanabilirsiniz ancak gün içerisinde güzel haberlerle toparlayabilirisiniz

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız hayatınıza pozitiflik katıyor. Onların başarılarını izleyip kendi hayatınızı yolunuza sokmak için ilham alabilirsiniz. Güzel şeylere başlamak için onlarla birlikte masaya oturup beyin fırtınası yapın!

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar para evinizde seyahat edecek. Bugün gelirlerinizi arttırmaya yönelik kararlar alabilirsiniz.Yönetici gezegeniniz Merkür, bugün itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde zihniniz sağlığınıza ve çalışma hayatınıza yönelecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dinlenmeye ve günü sadece zihinsel faaliyetlerle geçirmeye çalışın. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Aldığınız ilaçlara da dikkat edin, zira bazı yan etkilerle karşılaşmanız mümkündür. Soğuk havalarda çok dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda yarattığınız farklılıklar sizin de kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Maddi anlamda zorluklar yaşıyorsanız hayatın sürprizlerle dolu olduğunu hatırlatmak isterim. Gönül koyduğunuz, emek koyduğunuz konularda enteresan gelişmeler söz konusu olabilir. Kimseyi boş yere kırmayın.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; duygusal bir ilişki içindeysen, bugün sürekli kontrol altında tutulduğunu hissederek bunalabilirsin. Oluşan durumu açık sözlülükle dile getirmen konunun uzamasını engelleyebilir. Ancak bugün harekete geçmekte zorlanabileceğin için bir anda duygularını ve mantığını da hiçe sayabilir geri planda kalmak isteyebilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>