Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışmayı Elden Bırakmamalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Tutkunuzu keşfetmek için güzel bir gün. Son zamanlarda, sizin için ideal bir seçim olan ya da olmayan bir kişiyle ilgileniyorsunuz. Bu kişiye karşı duyduğunuz hisler baştan çıkarıcı olabilir. Bu çekimin neyle ilgili olduğunu çözmeniz gerekiyor. Bu kişinin sizin için bir ruh eşi olup olmadığına sadece siz karar verebilirsiniz. Ancak şimdilik, bu ilişki Başak 'in çözmesi gereken benzersiz bir gizem sunuyor gibi.

Bugün bir şekilde kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Belki birkaç kilo daha aldığınızı fark ediyorsunuzdur. Çalışmaya başlamanın veya düzenli olarak koşuya çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Veya belki de diyetinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz. Öğlen yemeği molasında fast food yiyip gazlı içecekler tüketiyorsanız, bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz! Sağlığınıza daha fazla odaklanmak için mükemmel bir zaman.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Çok zorlu koşullarda bir şeyler yapmaya çalışmanın heyecanını hatırlıyor musunuz? Uçurumun kenarında yürümek ya da gölü yüzerek geçmek gibi zorluklarla karşı karşıya kalmak heyecan vericiydi. Zorluklar hakkında konuşmak, onlarla karşılaşmak kadar heyecan vericidir. Başladığınız görevleri bitirmenize yardımcı olan o adrenalin kırıntısını hiçbir şey yok edemez. Bugün, kendinizi kanıtlamanız istendiğinde bunun gibi bir motivasyonunuz olmalı. Sadece, uçuruma çok da yaklaşmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı ilginç ruhani izlenimleriniz olabilir. "Tesadüfi" görünen düşüncelere dikkat edin. Belki de birisinin sizinle iletişime geçeceğini hissedebilirsiniz. Aniden birini düşündükten sonra, o kişinin sizi aradığını görebilirsiniz. Ruhani algılarınız açık olabilir, bu sezgisel anlara dikkat edin. Birileriyle konuşurken onların ne hissettiğini anlayabilirsiniz. Empati duygunuz da bugün oldukça güçlü olabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs karşıt burcunuza ilerliyor ve sizi ilişkiniz, birlikteliğiniz ve evliliğinizle ilgili konularda çok daha şanslı ve kısmetli kılıyor. Eşinizden, yakın arkadaşınızdan, ortağınızdan daha fazla destek görebilir, kurduğunuz ilişkiler adına kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın maddi birikimler bu aralar en büyük yardımcın, bunu sende biliyorsun. Ayrıca bugün karşına çıkacak yeni kazanç yolları da seni mutlu edecek. Geçmişten gelen eğitimle ilgili konular da gündeminde olacaktır. Yüksek lisans yapmaya karar verebilir, akademik kariyerin ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Tez yazmak isteyen Başaklar, ön çalışmalara başlayabilirler. Önüne çıkabilecek herhangi bir problemi atlatmak için her zamankinden daha tedbirli olman gerekebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde uzlaşmacı olmadığınız takdirde, duygusal olarak sizi incitebilecek eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Kendinizle alakalı konularda ısrarcı bir tavır içerisinde olmamalısınız. Unutmayın yaptığımız her şey bir gün karşımıza bir şekilde çıkar.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapma niyetinde olduğunuz zamanlar yaşayabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinizi bugün tamamlamakta fayda var. Beslenmenize daha özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde farklı his ve duygular içindeyken öğlene doğru daha fazla duygu derinliği hissedebilirsiniz. Akışta kalmak size iyi gelecektir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi şansa bırakmayacağınız, istediğiniz şey hususunda ince eleyip sık dokuyacağınız bir dönemdesiniz. Emek verdiğiniz şeylerden hemen vazgeçmeyin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler, gelecek planları, seyahatler konusunda sizi mutlu edecek sürpriz durumlar oluşabilir gibi duruyor.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin sizden yardım istemesi, sorunları için akıl danışması ve sürekli insanlarla yüz yüze olmak sizi yoruyor olmalı. Biraz inzivaya çekilip kendinizi dinlemelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay'ın etkisiyle kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmaya karar verebilir, kendinize yeni bir stil belirleyebilirsiniz.Aile evinizde seyahat etmekte olan Mars'ın Ay ile kurduğu sert etkileşim bugünün ailevi meseleler için zorlayıcı olacağını gösteriyor. Bireysel kararlarınız ailenizden destek görmeyebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parayı güç mücadelelerinizde bir silah olarak kullanmaktan kaçınmalısınız. Baskı altına alınırsanız sükunetinizi kaybetmeyin ve sorumsuzca hareketler içine girmeyin. Maddi konularda sorumluluk yüklendiğinizde son derece dikkatli davranmalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda hayatınızın değiştiği bir süreçtesiniz. İlişkiler, romantik anlamdaki ilişkiler, çocuklarla ilgili konular normalden daha sık gündeminize gelebilir. Ailevi süreçlerde geçmişe ait bazı hatalarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Önemli olan hatalarınızı kabul edip ders almanız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; akşam saatlerine kadar burcunda ilerleyen Ay, hayatındaki insana karşı kişisel ihtiyaçlarını ve maddi manevi beklentilerini dile getirirken açık sözlü ve talepkâr olmanı sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise maddi kaynakların ve değerlerin açısından olumlu geri bildirimler alabilir, dengeyi kurmak için girişimlerde bulunabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>