Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güvenin Sarsılabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 40%

Küçük aile sorunları sizi bugün kasvetli bir ruh hali içine sokabilir. Ailenizden biri uzakta olabilir ya da evinizdekiler arasında ufak tefek kavgalar yaşanabilir. İnsanlar sizi bir yerlere davet etmek isteyebilir, ama gerçekten hiç sosyal hissetmiyor olabilirsin. Kendi projelerinize girişmek, bir başarı hissi uyandırabilir bu da sizi moralinizi bozan ruh halinden çıkarıp heyecanınızı artırabilir. Ne olursa olsun deneyin!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok zorlu koşullarda bir şeyler yapmaya çalışmanın heyecanını hatırlıyor musunuz? Uçurumun kenarında yürümek ya da gölü yüzerek geçmek gibi zorluklarla karşı karşıya kalmak heyecan vericiydi. Zorluklar hakkında konuşmak, onlarla karşılaşmak kadar heyecan vericidir. Başladığınız görevleri bitirmenize yardımcı olan o adrenalin kırıntısını hiçbir şey yok edemez. Bugün, kendinizi kanıtlamanız istendiğinde bunun gibi bir motivasyonunuz olmalı. Sadece, uçuruma çok da yaklaşmamaya dikkat edin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınız şu anda hayatınıza çok fazla pozitiflik katıyor. Başarılarını gözlemleyin ve kendi sihrinizi yaratmak için ilham alın. Bazı harika şeylere başlamanıza yardımcı olabilecek mükemmel fikirleri var, bu yüzden daha iddialı arkadaşlarınızla bir araya gelin ve onların fikirlerininden yararlanın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha mesafeli ve dengelisin. Gün içerisinde bulunduğun ortamlarda insanlarla bilgi paylaşımı içerisinde olabilirsin. Fakat yine de mesafeli tavrını korumayı sürdürebilirsin. Mesafeli tavrının sebebi geçmiş tecrübelerin olabilir. Uzun zamandır tanıdığın birine dair güveninin sarsılmasına yol açabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişinin yanındaki insanlar, senin ona olan bakışını değiştirebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzle alakalı bir yenilik yapmak isteyebilir ve bu sebeple doğru kişilerle hoşunuza gidecek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Ekonomik dengenizi bugün çok iyi bir şekilde ayarlamalı ve abartılı harcamalardan kaçınmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilir. Yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsiniz. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar var. Şanslı bir gününüzdesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle gün içinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi ya da bir ilişkiyi büyütüp güzelleştirmek için gösterdiğiniz çabaya değdiğini görerek daha da verimli olmaya hevesli olabilirsiniz. Güleryüzünüz neşe saçacak.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyleortamında kendinizi anlatmak, ifade etmek, yenilikçi projeleri ortaya koymak önemli olacak.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Acele edilmesi gereken konularda diğer insanların yavaş kalması sinirinize dokunuyor olabilir. Onlara karşı sert davranmayın ve sizin hızınızı yakalamalarını sabırla bekleyin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde finansal konularınız ve değer duygunuzla ilgili meseleler olacaktır.Ne kadar para kazandığınız ve ne kadar emek verdiğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Ay ile Jüpiter etkileşiminin etkili olacağı bugün yatırım yapmayı planlıyorsanız riskleri doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumlu bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Katılığınızı bırakıp esnek olmayı başarmalısınız, aslında bunu yapabilirsiniz. İçinizdeki korkular bu sefer sizi sindirmek yerine harekete geçmenizi sağlayacak. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kısa mesafeli yolculuk tam olarak vaatlerini yerine getiremeyebilir. Günlük hayatınızda daha farklı hareket etmeye başladınız. Çalışmaktan memnunsunuz ve çalışma hayatınızı daha eğlenceli ve faydalı bir hale getirmeye çalışıyorsunuz. Çocuklarınızla ilgili beklenmedik güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; hem aşk hem de çalışma hayatında olumlu gelişmeler kaydedebilir, sürprizlerden karşılaşabilirsin.  Zihnindeki maddi ve manevi düşüncelerin hafiflemesiyle kendini ve sevdiklerini güvende hissetmeye başlayabilirsin. Kaynaklarını yeniden düzenlemek için uygun bir gün gibi görünüyor.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>