Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatı İdare Etmekte Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün romantizm havasında olabilirsiniz. Sevgilinizle özel bir gün geçirmeye, tutkulu bir birliktelik yaşamaya karar verebilirsiniz. Belki telefonları kapatmalı ve "Rahatsız etmeyin" yazısını kapınıza koymalısınız. Hayatınızda bir ruh eşiniz varsa, onunla ilişkinizi kutlayın. İş hayatındaki baskıların veya diğer endişelerin sizi mutlu, samimi anlardan uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Bazı sanat işlerinde yer almak için ilham alabilirsiniz. Bir resim galerisini ziyaret edip farklı resimlerde kendinizi kaybedebilirsiniz. Ya da çevrenin doğal güzelliklerini özümseyerek uzun bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Şehirde yüksek tempolu bir yürüyüşün tadını çıkarabilir, şehrin mimarisini hayranlıkla izleyebilirsiniz. Görüleriniz keskin olacak ve görsel duyunuzu şımartmak isteyeceksiniz.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Evine yeni biri getirebilirsin. Sosyal olarak eşlik edilmekten keyif alacaksın. Belki bir arkadaşını bir süre sende kalması için ikna edebilirsin. Ya da bir aile üyesini ağırlayabilirsin. Daha sosyal ve Yay'ın bonkörlüğünün hakkını verir modda olacaksın. Tabi birilerinin evinde iki ay kamp kurmasına da izin verme. O kadarı da fazla!Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kuracağınız sıcak ve sevecen ilişkilerin mutluluğunuza mucizevi bir katkısı olacak. Ancak unutmayın ki her şey göründüğü gibi olmayabilir. Birinin sizinle bir derdi var ve bu da onu güvenilmez kılıyor. Ayrıca, keyifsiz gibi görünenlerden uzak durmaya çalışın. Bağışıklık sisteminiz bu aralar biraz zayıf olduğundan hastalık kapabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün davranışınızlarınızla ilgili bazı şeyleri değiştirmeye karar verebilirsiniz. Kişiliğinizdeki tüm küçük ayrıntılara günde sadece birkaç dakika ayırabiliyorsanız, değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir. Bugünkü atmosfer bunu düşünmenize yardımcı olabilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kazandıklarınla değil, ruhen kazandıklarınla meşgul olacağın bir sürece hazır mısın? Bulunduğun mevkiden, konumdan rahatsız olabilir; daha iyisine ulaşmak için yoğun bir istek duyabilirsin. Aynı zamanda, çevrendeki haksızlıklara aşırı tepki göstermene neden olacak. Çalışmanın ne olduğunu bilmeyen insanlara tahammülün azalırken, onları sert bir dille eleştirmekten geri kalmayacaksın. Ailen ile gireceğin tartışmalar büyüyebilir, onların söyledikleri sana mantıksız gelebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzakta olan veya küs olduğunuz arkadaşlarınızdan gelen geri dönüşler sizleri sevindirebilir. Gereksiz derecede olan kırgınlıklarınızı unutmayı tercih etmelisiniz. Kısa vadeli bu hayat yolculuğunda ufak tefek kırgınlıkları büyütmek yerine uzlaşmacı olmak size iyi gelecektir.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenlerle, ailevi konular ve kardeşlerle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sözlerinizle de yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edebilir bunun sonucunda küskünlükleri giderebilirsiniz. Güler yüzünüz ve sevgi dolu halleriniz etrafınızdakilere ışık saçarak sizi adeta yüceltebilir

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken her şeyi yetiştirmek için kendinizi sıkıntıya sokmayın. Bazen her şeyi oluruna bırakmak en güzel seçenektir.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya komşularınızla vakit geçirebilirsiniz.Aşk hayatınızdaki problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınıza vakit ayırmak, onların hayatlarıyla ilgilenmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler, partnerlik ve sevgili ilişkileri tehlikede. Başak burçları yanlış kararlar verebilir ve fazla duygusal yaklaşımlar sergileyebilirler. Pozitif ve yapıcı bakış açıları geliştirmek, empati yapmak genel anlamda faydalı olacaktır. Maddi anlamda hala şans sizinle beraber.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sağduyun devrede olsa bile sezgilerini de önemseyebilir, seni seven yakın arkadaşlarının da desteklerini görebilirsin. Plan ve tasarımlarını frenlememelisin. Özel yaşamınla ilgili kimsenin huzurunu bozmasına izin vermemeli, gereksiz titizlikler sergilemekten uzak durmaya bakmalısın.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 33' 33" R
Ay
Balık
25° 28' 52"
Merkür
Koç
19° 08' 08"
Venüs
Boğa
06° 14' 55"
Mars
Koç
03° 00' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 56' 28"
Uranüs
Boğa
22° 35' 30"
Neptün
Balık
29° 02' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 48"
Lilith
Başak
23° 48' 37"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>