Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Çok Hızlı Geçiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bekar mısınız? Öyleyse, bugün yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilir ve bunun sizin için mükemmel bir partner olduğunu düşünebilirsiniz. Dikkatli olun! Bu harika yeni insanın para problemleri olabilir, ayrıca çok kıskanç ve sahiplenici bir insan olabilir. Doğru hissediyorsanız ilerlemeye devam edin, ancak dikkatli bir şekişde. Bu kişinin sizin için uygun olduğundan emin olana kadar, tedbiri elden bırakmayın.

Bugün önemli bir öneri hazırlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Pazarlama stratejinize göre birisini satmak isteyebilirsiniz. Veya yeni müşterilerinden birini etkilemek için elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz. İdealiniz, kendinizi cesaretle başkalarına tanıtmak olacaktır. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi göstermek için tereddüt etmeyin. Büyük düşünün ve risk almaktan korkmayın. Yakında harcadığınız ekstra enerjinin karşılığını alacaksınız.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Senden genç insanlarla çevren sarılmış olabillir. Yeni çalışanları eğitiyor olabilirsin mesela. Ya da genç stajyerlere rehberlik ediyor da olabilirsin. Eğer çocukların varsa onlarla vakit geçirebilirsin. Olgun bilgeliğini onlara sunmak, zihinlerini de olumlu yönde etkileyecektir. Doğuştan öğretmensin; hayat hakkındaki bilgi birikimini paylaşmaktan çekinme!Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, birden kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin. Alacakların ve borçlar arasında kendine kaybetmeden önce bir planlama yapman gerektiğinin bilincindesin. Bugün ekonomik destek beklediğin kişilerden cevap alman zorlaştırabilir, dikkat! Ama ne olursa olsun mücadele etmekten ve risk almaktan korkmayacaksın. Sevgilinin seni mutlu etmek için gösterdiği emek duygularını tekrar sorgulamana sebep olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında size verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şey yetişememe duygusu yüzünden sağlığınız tehlikeye girebilir anlık stresler içinde kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Ancak dahiyane bir fikirle üstünüzdeki sorumlulukların bazılarından kurtulabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Dağınık olacağınız zamanlar söz konusu. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki konularda işleri tamamlamak için büyük bir özveriyle çalışacaksınız. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size zarar veren eterik bağlar ve enerji kordonları ile ilişiğinizi keserek enerjinizi kendinize bırakabilirsiniz. Böylelikle hayattan zevk almaya yeniden başlayabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir grubun içinde önemli bir rol alabileceğiniz bir gündesiniz. Liderlik özelliklerinizin insanların gözünden kaçmaması grubu yönetmek için görevlendirilmenize sebep olacak. Kendinize güvenin!

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte mükemmeliyetçi ve kusursuzluğu arayan yönlerin daha çok öne çıkabilir. Daha çalışkan ve üretken olabilirsiniz. Gerek fiziksel gerek ruhsal sağlıkla ilgili konularda kendinizi daha motive hissedebilir, hem kendi sağlığınızı hem de çevrenizin sağlığını iyileştirme yönünde adımlar atabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz insanın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim gücünüz artacağından, kendisiyle bağlantı kurmak zor olmayabilir. Aynı iletişim yeteneğiniz, kalabalık gruplara hitap etmek zorunda kaldığınızda fazla zorlanmamanızı sağlayabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok sıkıntılı bir ruh haliniz var. Bazı konular inanılmaz canınızı sıkıyor ve bir kalemde silip atmak istiyorsunuz. Fazla sabretmenize gerek yok. Siz kimin, neyin size fayda sağladığını herkesten daha iyi analiz edersiniz. Siz bir şeye karar verirseniz o doğrudur. Aşk hayatınız hareketlenecek ve sürpriz gelişmeler olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; evine ve ailene zaman ayırmak istediğin bir gündeyken; aile içi sorumlulukların artabilir ya da bazı gelişmelerinde olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjin azalabilir ve gün içinde yaptığın bazı planlarını ertelemek zorunda kalabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>