Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlham Geldiğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 30%

Sevgilinizden geçici bir süreliğine ayrılmanız, biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Kendinizi sizi ilgilendiren projelerle meşgul edin ve yalnız değilsiniz. Kendinizi bunlarla uğraşamayacak kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkıp egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bir aerobik dersine katılın. Sevdiğiniz şeylere odaklanıp kendinizi aktif tutmaya çalışmak, kafanızı rahatlatacak!

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Duyguların ayın bu aşamasında oldukça etkileyici bir noktada olabilir ve iyi haber şu ki, genel sağlığın, zindeliğın ve egon, günün potansiyel olarak moral bozucu ruh halini algılamana yardımcı olacak bir güçte. Çok olumsuz olmamaya çalış. Sınırlı bir açıdan bakarak, daha başlamadan bile kendinizi geride tutmuş oluyorsun. Bu tuzağa düşme.Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni bir proje üzerinde çalışıyorsanız ilham gelmesini bekliyor olabilirsiniz. Karar vermek için aceleci davranmayın bubile olsa akışına bırakın. Bir doğa yürüyüşü yapmayı deneyin kuşkusuz iyi gelecektir.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki olumsuz düşünceleri seni düşünmeksizin dile getiren kişiler ile karşı karşıya kalabilirsin. Onlara ders verir nitelikte öğütlerde bulunabilirsin. Maddi anlamda çok uğraşların var. Ailenle yapacağın bir telefon konuşması seni oldukça düşündürüyor. Kişisel bakım ve giyimindeki zevklerinin geliştiğini düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinin sana yapacağı romantik sürpriz gününü daha anlamlı kılıyor.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde temizlenmeyen bir yer bırakmamış olsanız da bu pazar günü biraz daha kendi kişisel bakımlarınızı yaparak geçirmelisiniz. Aşırı takıntılı hareketlerde bulunup hayatı kendinize zarar etmeyin.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün sizi harekete geçiriyor. Bugün enerjik ve mücadeleci olabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Çok şey başarabilir ve başkalarının da dikkatini çekebilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Disiplin gerektiren konularda gerek başlama gerekse tamamlama için uygun bir gün. Kendinizi bitki çayı ile ödüllendirebilir ve meyve yiyerek enerjinizi arttırabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün ortak maddi konuların gölgesinde karmaşık ve belirsiz geçebilir. Akşam saatleri yaklaşırken kendinizi biraz daha rahat, özgür hissetme imkânı bulabilirsiniz. Yabancılarla ilgili ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızın ruh eşiniz olabileceğini fark etmek sizi biraz afallatacak. Ancak onun da sizinle aynı fikirde olduğunu gördüğünüzde çok sevineceksiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kariyerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Çalışma hayatınız üzerine kafa yorabilirsiniz.Önümüzdeki birkaç günyükünüz artacaktır. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinizi ihmal etmeyin.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızı bir kenara atıp eğlenceye veya dinlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak, maddi konularla alakalı planlarınız, sizi çalışmaya yöneltecektir. Maddi konularda aşırı hırs yapmamaya çalışın.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda gerçekten çok şanslısınız. Bunu belki uzun süredir tekrarlıyorum. Hala bu şansı değerlendiremediyseniz, yeterince emek vermiyorsunuz demektir. Ailevi problemler zaman zaman gün yüzüne çıkabilir. Onlarla da başa çıkmayı öğrendiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün düşüncelerinle ve fikirlerinle ön planda olabilir, yeni projeleri hayata geçirmek için uzmanlardan bilgi desteği alabilirsin. Artık gündelik rutinlerini, çalışma düzenini değiştirmek, yeni ve farklı bir şeyler yapmak istiyor olabilirsin. Bunun için ihtiyacın olan becerileri kazanmak için girişimlerde bulunabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>