Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı daha ilgili olmanızda fayda var. Onun size şans tanıyan tavrını, umursamazlık gibi görmeyin. Sevgiliniz bazı şeyleri şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, siz ilişkinizin problemli geleceğini hazırlıyorsunuz.

Geçmiş hatalarınızdan çıkardığınız dersleri iyi değerlendirmelisiniz. İlişkilerdeki ayrıntılara bu kez fazla takılmamaya bakın. Kolay, kolay gerginlik yaşamayacağınız birhayatı içinde olmanız bir şans.

Sağlam olduğunu düşündüğünüz duyumları yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olacak. Bu sevincin arkasında barındıracağınız birtakım kaygıları gizli tutmamanız gerekiyor.

Rahatsızlık duyduğunuz konulara gösterdiğiniz tepki, bazen bir şeyleri düzeltmek yerine tırmandırmaya yol açıyor. Daha nezaketli tavırlarla anlatmaya çalışacağınız sıkıntılarınız, çok daha kolay anlaşılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün bütününde Kova burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sabah etkili olan Ay'ın Venüs ile olan kavuşumu psikolojik olarak mutlu hissedeceğiniz bir günde olduğunuzu gösteriyor. İşiniz, sağlığınız gün içerisinde ön plana çıkabilir. Belli bir sağlık sorununuz varsa gece saatlerinde dikkatli olmalısınız. Ay'ın Mars ile yaptığı sert açı sağlığınızda problemler yaşatabilir. Kendinizi ihmal etmemelisiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Senden Yardım İsteyenler OlacakAy, bugün hava burcunda hareket ediyor. Ay'ın konumu bugün seni eleştiriye açık hale getiriyor. Yalnızca Ay mı bunu yapıyor dersen, hayır. Çünkü yönetici gezegenin de karşıt burcunda yarın gerilemeye başlayacak. Sorunlarından kaçmak isteyeceğin bugün, ruh halin sevdiklerinin canını sıkabilir. Huzurlu bir pazar günü yaşamak ve yaşatmak istiyorsan en azından detaylara takılmamanı tavsiye ederim. Sevdiklerini korumak adına hırslı ve tutkulu görünüyorsun. Evlilik ve beraberliğindeki bazı konuları, yumuşak bir tavırla ve yaklaşımla halletmelisin. Bugün yakın bir arkadaşın, sorunlarına rehber olmanı isteyebilir.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda karşılaştığınız riskli durumlara dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade ederken bazı yol ayrımları olabilir.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, zaman alan işlerle oldukça uğraşabileceğinizi anlatıyor. Hizmet ya da sağlık konuları ile daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başak burçları özellikle ikili ilişkilerde, partnerlik, ortaklık veya evlilik gibi, gözleriniz kör olmuş durumda. Doğru ve yanlışı ayırt edemiyorsunuz. Bu konularda kandırılabilir, aldatılabilir veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu sebeple biraz daha uyanık ve şüpheci olmanızda fayda var. Bu demek değil ki karşınızdakinin her söylediğine şüphe ilen bakın ama bile bile lades demeyin.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öze dönüp içsel farkındalığa yoğunlaşmak faydalı olur. Yetişmeyen işlerin telaşına kapılmadan, fazla sorumluluk almadan ilerlemeye gayret edin. Akşamüstü öfkeli çıkışlar olası.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati gündelik hayatınıza hareket getirir. Dijital konulara ilgi duyarsınız. İşle ilgili tele konferans görüşmeleri yapabilir, astrolojiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Egosu ve kibiri yüksek kişiler sizin mütevazi ruhunuza iyi gelmez. Onları tolere etmekte zorlanırsınız. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz masaj iyi gelecektir. Kramplara karşı hassas olabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün rutin işler ve bunların detayları ile dolu olacaktır. İlgilenmeniz gereken her işe tek başınıza girişmeyin. İşbirliği konusunda olumlu etkiler aldığınız için, size yardım edecek bir insanla birlikte çalışmak son derece yararlı olacaktır.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>