Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor olabilir. Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde, haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz, size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli gibi görünüyor.

Verdiğiniz sözlerin bazılarını unutabiliyorsunuz. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay, kazancınızla ilgili konularda gelir ve gider dengeniz, bütçeniz çerçevesinde ele alınarak gözden geçirilmelidir. Sadece maddi anlamda değil, manevi açıdan da güzelliklere sahip olma arzunuzun yükseldiği bu saatlerde uyumlu ve huzur dolu bir hayat yaşamak, ilişkinizde mutlu olmak, Bay doğru veya Bayan doğru kişiyi bulmak istersiniz. Eskiye dair problemlerin son bulmasını dilersiniz. Maddi anlamda bugün harcamalarımıza dikkat etmekte yarar vardır. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, mali konularda dengeli bir bütçenin düzenlenmesi pek kolay olmayabilir. Gelir getirici işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, maddi konular ve ailevi meseleler üzerinde nazik ve olumlu bir şekilde durmamızı sağlıyor.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dengeler değişiyor! Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemek isteyebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Gün içerisinde yakın arkadaşınla bir araya gelerek, dertleşebilirsin. Onun sorunlarının ne kadar büyük olduğunu göreceksin. Böylece kendi sorunlarını biraz abarttığını anlayacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Detaycı ve titiz olmana neden bir ev tadilatı seni bekliyor. Kış gelmişken nereden çıktı şimdi bu deme, sevgili Başak. Beklenmedik bazı gelişmeler ev içinde ufak tefek girişimlerde bulunmana neden oluyor. Uyku programın bozulabilir, dikkat!

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşılıklı duygusal derinlik önem kazanıyor. Bazı detayları sorgulamadan artık kendinize ve karşınızdakine de güveniyor olmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalara ve masraflara dikkat etmek gerekiyor. Özellikle öğle saatlerinde duygusal açıdan kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular açısından dinamik ve hareketli bir günde sahip olduklarınızı, varlık ve kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Alım satım işleri, harcama ve alışverişler söz konusu olabilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak gelirler, finansal konular ve çocuklarla ilgili harcamalarda yoğunluk var. İlişkilerde uyum ve ortak anlayış ihtiyacınız fazla. Kendinizi akışa bırakın ve fazla sorumluluk almayın.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda ilerlerken kendinize verdiğiniz öz değeri sorgulayacaksınız. Yaşamınızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar, yüksek sesli her şey bugün sizi rahatsız edecektir. Gün içindeki stresli saatleri atlattıktan sonra bugün kendinize vakit ayırın. Size zevk veren konulara yönelin. Ayrıca herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışırken kendi kalbinizi kırmayın.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>