Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.. İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz.

Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor.

Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor. Para konusundaki şanlılığınız yine de yadsınılamaz.

Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evinize vakit harcayacağınız bir gün olabilir. Evinizde planladığınız değişiklikler için eyleme geçirebilirsiniz. Bugünün başka bir önemi ise 05:51'de Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Bu zaman dilimleri dileklerinizin gerçekleşmesine fırsat verir. Bugün dilek tutmayı unutmayın. İşinizle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeni bir teklifi veya terfi haberi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir tedavi ya da ilaca başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde partnerinizle gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Karmaşık duyguların uğraştıracak!İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Ay?ın konumu bir arada olduğun kişilerin tavırlarında detaycı davranmana neden olabilir. Günün kalitesi konuşmalarınla yakın çevrende birilerinin kalbini kırabileceğini işaret ediyor. Söyleyeceklerini dile getirmeden önce süzgeçten geçirmeni tavsiye ederim. Birlikteliği olan bir Başak burcuysan sevdiğin kişiye karşı fevri davranabilirsin. Bu kadar keskin hareket etmek yerine, sevgilinin sana kattığı güzelliklere odaklanmaya ne dersin? Karşındaki kişileri anlamaya çalışmalı ve olumlu yanlarına odaklanmalısın. Böylece karmaşık duyguların ve kararsızlığının üzerine bir çizgi çekebilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla alışveriş yapmak için bir araya gelebilirsin. Alışverişi abartabilir, bütçende sınırları zorlayabilirsin. Dikkat!

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel hayat akışınızda geçmişten gelen sorunları tekrar önünüze getirmemelisiniz. Ailenizle ilgili konularda her şeyi büyütmeden tepki vermeye özen gösterin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara yönlenmeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan olayları algılamakta zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde güven arayışına girebilirsiniz. Uğraştığınız konular içinde ilerleme kaydetmek isteyeceksiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolcülük yönünüz sizi epey zorluyordu ve bugünler gevşemek için size çok iyi gelecek.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde yakın çevrenizle ilgili, komşu ve kardeşlerinizle ilgili konular etkisini koruyor. Akşam saatlerinden itibaren ise geçmişe ilişkin konuların izlerini daha fazla hissedebilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Yay burcunda seyahat eden Ay, evinizdeki ilişkilere ışık tutacak. Ebeveynle diyaloglar ya da ev düzeninizle ilgili düzenlemeler önemli olur. Ev dekorasyonuyla uğraşmak vaktinizi alır. Eve gelen misafirlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dış dünyayla özel hayatınız arasında vereceğiniz öncelikleri saptamak zaman alabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Koşuşturmaca ile geçecek, hareketli ve iletişimin son derece artış göstereceği bir gün yaşayabilirsiniz. Hiçbir şeyi bekletmemeli veya ertelememelisiniz; gün içinde gücünüzde ve direncinizde azalma olabileceğinden, işlerinizi tamamlayamayabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>