Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için daha iyi olabilir. Onların yanında olup sıkıntılarıyla uğraşmalarında yardımcı olmak aranızdaki iletişimin iyileşmesi için önemli olacak. Sahip olduklarının kıymetini bilmeyi ihmal etmemelisin.

31 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne ilişkilerinizden yana sürpriz değişimlerle başlayabilirsiniz. Eski bir ilişkinize adım atmak, küslük yaşadığınız bir ilişkide barışma sağlamak adına şansınızı denemek isteyebilirsiniz. İş görüşmelerinizde hızlı kararlar almayın.

31 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünsel anlamında sınırları zorlayabileceğin bir gün. Geçmişe dair anıların gün içerisinde zihninde canlanması seni duygusallaştırabilir. Arkadaşların aracılığıyla gireceğin ortamlarda, yeni insanlar ile tanışabilir ve çevreni genişletebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, karşına çıkan kişi ile duygusal bağ kurabilirsin. Yaşam alanını yeniden dekore etmek için harekete geçmek isteyebilirsin.

31 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Yalnızlığınızın içinde keşfedilmeyi bekliyorsunuz. Bu bekleme işiniz uzun sürebilir ama bu süreyi kısaltmak sizin elinizde… Bunun için harekete geçin. Kimse sizi oturduğunuz yerden keşfedemez. Hareket etmek demek görünür olmak demektir. Hareket edin.

31 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye özen gösterim. Gün içinde güven arayışı içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorgulamalar ve bitişler olabilir. Uğraştığınız işleri bitirmek içinde çaba sarf edebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birileriyle yoğun bir etkileşime girebilirsin. İnançlarından ilham alarak şaha kalkabilirsin. Bu konuşma din üzerine ya da etik ve ahlaki değerler üzerine de olabilir. Konuşmaktan çekinme. Bu konuşmayı başlatan kişinin eğitilmeye ihtiyacı olabilir. Belki de sen ona daha vizyonlu olması konusunda yardımcı olabilirsin. Başkalarının da zihinlerinin açılması için doğru zaman!

31 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün normalde gözden kaçabilecek kadar küçük fakat hayatınızı etkileyecek kadar büyük işleri yoluna koymak için zamanınız var. Yaşadığınız yere bir göz atın ve dikkat etmeniz gereken bir şey olup olmadığına bakın. Ruhsal durumunuz hakkında bir yardım alabilir veyahut tanıştığınız yeni bir fikir sayesinde kendi kendinize yardımcı olabilirsiniz. Çevrenizde, deneyeninizden yararlanmak isteyen insanlar olacaktır.

31 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinizde de kuvvetle yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak.

31 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

31 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü evinizle, ailenizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Aile büyükleriyle bir araya gelebilir, akşam için keyifli bir organizasyon yapabilirsiniz. Mide sorunları yaşayabileceğinizden aşırı yeme-içmeden uzak durun.

31 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz.

31 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>