Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerin Derinleşiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün kalbinizin sesine kulak verin ve fantezilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Tıpkı kalbinizin istediği her şeyi yapmanız ve akışına bırakmanız gibi, bu haftanın enerjisini de ortaya salın. Sevgilinizle bir akşam yemeğine çıkın ve duygularınızı onunla açıkça paylaşın. Bugün, enerjinizi dışarıya doğru atmak ve yönlendirmek için iyi bir gün. Yeni ve farklı şeyleri keşfetmekten çekinmeyin.

Bir gecede başarılı olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular ön planda olabilir. Harcama ve ödemelerle, kazançlar ve birikimlerle ilgilenebilirsiniz. Yaşamınızdaki eksikliklere odaklanarak kıtlık bilincini çalıştırabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini fark etme zamanı.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlıkla ilgili beklediğin bir haber varsa bugün sonuç alabilirsin. Panik atak rahatsızlığı olan bir Başak burcuysan tekrarlamaması için bazı durumları kontrol altında tutmak isteyebilirsin. Ailenle ilgili konuları daha sakin bir anında düşünmen, karar alırken daha doğru adım atmanı sağlayacak. Mutfağında yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiniz ve bundan sonraki adımını konusunda ailenizin baskısını hissedebilirsiniz. Fikir almak iyidir ancak kafa karışıklığı yaşıyorsanız, konunun sizin geleceğiniz olduğunu ve son sözü sizin söyleyeceğinizi hatırlayın. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilir. Yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsiniz. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar var. Şanslı bir gününüzdesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle gün içinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular öne çıkarken, alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Duygusal kararlarla hareket edebilirsiniz. Bu arada hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olmalısınız, hataların bütçenize zarar verebileceğini unutmayın.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi en yakından tanıyanlar bile gerçekte neler olduğunu merak edebilir. Enerjiniz her zamanki kadar canlı değil. İnsanlara biraz zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile birlikte enerji dolu bir gün geçirmeye hazır olun. Finansal olarak olmak istediğiniz yerdesiniz ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Etrafınızdaki insanlara neşe saçacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 29" R
Ay
Balık
18° 27' 34"
Merkür
Koç
18° 49' 14"
Venüs
Boğa
05° 39' 15"
Mars
Koç
02° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 27"
Satürn
Balık
16° 54' 03"
Uranüs
Boğa
22° 33' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 12"
Lilith
Başak
23° 45' 24"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>