Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fiziksel Olarak Kendini Yıpratmamalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 40%

Bugün herhangi bir söz vermeden önce iyice düşünün. Özellikle de aşk hayatınız söz konusu olduğunda bazı şeyler tehlikede. Bazı teklifler almanız muhtemel. Bu tekliflere nasıl cevap vereceğinizi biliyor musunuz? Aslında doğru yoldasınız ama bugünkü yollar bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissettirebilir. Bugünün anahtar kelimesi, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmak.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassasiyetlerini ve beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir. İlişkilerde denge ve uyumun öne çıkması gereken bir gün sizin için.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ikili ilişki ve ortaklık gündeminizde yer alıyor. Karşınızdakileri gerçek duyguları, saklı yanları ile görebilirsiniz. Finansal alanda geleceğe dair plan ve adımlar içinde olabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde üretkenliğinin hareketlilik kazanacağı bir günde olabilirsin. Patronundan aldığın talimat doğrultusunda yeni projeler için işe koyuluyorsun. İş hayatın yoğun olsa da günlük sporunu aksatmıyorsun. Fiziksel olarak kendini yıpratmamalı arada kendine küçük izinler vermelisin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan akşam aile üyelerinden başka kimseyi görmek istemeyebilirsin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Üçüncü kişiler vasıtasıyla iletişim kurmak yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Fevri çıkışların bir başarı getirmediğini artık çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden ortaklı ilişkilerinizde empati yaparak hareket etmeyi seçin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı konularda detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili işler yüzünden planlarınızı yenilemek durumunda kalabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer alanında şanslı olduğunuz bir gün olacak. Kadın yöneticilerinizden destek alabilir, itibarınızı yükseltecek konuşmalar yapabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassasiyetlerini ve beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir. İlişkilerde denge ve uyumun öne çıkması gereken bir gün sizin için.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile yükümlülükleri şu anda dünyanızın merkezinde ise, özellikle sosyal yaşamınızda bir çatışmaya neden oluyorlarsa, buna bir müdahale gerekiyor demektir. İki tarafı dengelemek zor olabilir, ama bunu yapabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız. Ay'ın Neptün ile kavuşum yapacağı akşam saatlerini partnerinizle duygularınızı paylaşmak için değerlendirebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız bütün heyecanı ve tutkusuyla devam ediyor. İş yerindeki arkadaşlarınız ile birlikte buluşup, yemeğe gitmek için harika bir gün.  Son zamanlarda yaşadığınız yoğun stresi üzerinizden atmanın vakti geldi.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 53" R
Ay
Terazi
12° 15' 15"
Merkür
Boğa
04° 57' 23"
Venüs
Boğa
24° 36' 13"
Mars
Koç
14° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 04"
Satürn
Balık
18° 02' 54"
Uranüs
Boğa
23° 27' 23"
Neptün
Balık
29° 25' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 51"
Lilith
Başak
25° 27' 50"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>