Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yakın Dostların ile Buluşuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 90%

Sıra dışı bir şekilde tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Başak 'ın büyüleyici bakışları kadar güçlü bir şey yok. Hoşunuza giden birinin dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi bir oyun peşine takılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, avınızı kovalarken, bu kişiyi doğru nedenlerle takip ettiğinizden emin olun. Zararsız bir flörtün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz fakat gerçekten istemediğiniz birinin duygularıyla oynamak için başka bir şey!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.Çevrenizdeki insanların "önce ben" diyen ve size pek de doğru gelmeyen bir tavır içinde olduğunu görebilirsiniz. Belki de gidip kapılarını çalıp onları uyandırdıktan sonra "Diğerleri ne olacak peki" diye sormalısınız. Bu mesajı iletirken sızlanmamaya çalışın. Umutsuz bir şikayet size hiçbir şey kazandırmaz. Arkadaşça ve sevecen bir yaklaşımla fikrinizi belirseniz dünya ayaklarınızın altına serilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizden duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. İçten içe iyi veya kötü düşüncelere takılı kalabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek yerine açık konuşmalar yapmak rahatlatırken, çözümleri sağlatacaktır. Çocuklarınızı koruma, yaşamlarını iyileştirme isteği artabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır haber beklediğin birinden mesaj alabilirsin. Hangi konuda sana yazacağı senin için sürpriz olabilir. Yakın dostların seninle buluşmak isteyebilir. Onların isteğini geri çevirmiyorsun. Olayları detaylı olarak ele alıyor olman zihninin fazla yorulmasına neden oluyor. Ayrıntılar ile kendini boğmamalısın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı yeniliklere gidebilir ve böylece önemli bir değişim süreci yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri bozmamaya dikkat edin. Finansal konularda önemli kazanımlar elde edebilirsiniz. Duygusal hatalar yapmamaya özen gösterin. Belki çevrenize karşı biraz olsun eleştirici konuşmalar yapmak sizi yorabilir. Gerekçelerinizi doğru sunmalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve çocuklarla ilgili konularda aşırı ısrarcı olmamak gerek. Kimi zaman belirli konularda fazla hırs yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendiniz için olumlama çalışmaları yapmak ya da rahatlatıcı müzikler dinleyerek çevrenizdeki olayları akışa bırakmak size iyi gelecektir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk günü kalbinizin sesini dinleyebileceğiniz ve tutkularınızın peşinden gidebileceğiniz bir gün olabilir. Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğrenci rolündesiniz ve günün sonunda kendinizi çok güçlenmiş hissedeceksiniz. Öğrenme zaman alan bir süreçtir ancak uzun vadede hayal edebileceğinizden çok daha güzel ödüller sunar.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati hayatın keyifli yönlerine dikkat çekiyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Hobilerinizle ilgilenebilir, hobilerinizden para kazanmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı arkadaşlık ilişkilerinizde gerginliklere işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır haber beklediğin birinden aldığın mesaj, senin için sürpriz olabilir. Yakın dostların seninle buluşmak isteyebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 14" R
Ay
Koç
02° 56' 37"
Merkür
Koç
19° 29' 05"
Venüs
Boğa
06° 52' 38"
Mars
Koç
03° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 59' 01"
Uranüs
Boğa
22° 37' 16"
Neptün
Balık
29° 02' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 30"
Lilith
Başak
23° 52' 01"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>