Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatında Sakinlik İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Büyük olasılıkla aşk hayatınızla ilgili bir söz vermeniz ya da vaatte bulunmanız istenebilir. Bu kesin adımı atacak mısınız? günün sorusu bu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde, yaptıklarınızı kanıtlamak zorunda kalacaksınız ve bu çok büyük ihtimalle romantik ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bu sefer kaçmak yok. Düşüncenizi söylemenin zamanı geldi.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Bugünü disiplinli ve sakin bir tutum sergileyerek geçirmek istiyorsun. Günün enerjisi insanları gergin yapabilir. Sen ise buna pek eyleme geçmeyerek tepki vereceksin. Sakince ve doğrudan, sorunlarla mücadele etmekten çekinme. İnsanların gözünün içine bak ve sağlam bir şekilde kendini ifade et. Çevrendekiler için bağlantılayıcı ruh sen ol.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve çocuklarınız için harcamalar yapabilir, finansal konularda daha iyisini var etme isteği ve çabası içinde olabilirsiniz. Satın alım planlamaları yapabilirsiniz. Motivasyon ve huzurunuzu korumaya gayret edin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle gelecek arasında bir denge kurmakta zorlanıyor olabilirsin. İlgili alanlarında yaptığın değişikler yeni maddi harcamaları doğurabilir. Hayatına bir sakinliğin hâkim olmasını istiyorsun. Bunu sağlamak için bazı insanlarını yaşam alanından uzaklaştırabilirsin. Eskiyen teknolojik ürünlerini yenileyebilirsin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize duyduğunuz güvenin artmasıyla birlikte, fazla iddialı davranışlarda bulunmanız yakın çevrenizi kızdırabilir. Önemli işlerinizde başarılı olmak için daha sakin olmalısınız. Birebir ilişkilerinizde sizi öfkelendiren durumlara karşı daha profesyonel olmayı tercih edin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her mutlu hissiyatınızı başkaları ile paylaşmamalısınız. Bugünlerde dostlarınızı da seçme fırsatı yakalayabilir kimin doğru kimin yanlış olduğunu görebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür aldığınız haberlere nasıl tepki vereceğinizi bilecek kadar zekisiniz. Hemen alarm vermemeniz gerektiğini baştan fark etmeniz en doğrusu oldu. Ancak arkadaşlarınız sizin kadar soğukkanlı olmayabilir, onlara saygı duyun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Ay ve Mars karşıtlığı dürtüsel harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Öğlen saatleri kariyer hayatınız için destekleyici olacaktır. Eğer bugün çalışıyorsanız çalışma hayatınızdaki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte aşırı tutkulu ve romantik bir gün geçireceksiniz. Kafanızın içindeki karışıklığı çözmek için güvendiğiniz arkadaşlarınıza danışın. Kariyer basamaklarından yavaş ama emin adımlarla çıkmaya devam ediyorsunuz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 07" R
Ay
Oğlak
20° 44' 49"
Merkür
Koç
16° 46' 20"
Venüs
Boğa
00° 35' 22"
Mars
Balık
29° 28' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 46"
Satürn
Balık
16° 32' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 41"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 24"
Lilith
Başak
23° 18' 03"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>