Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İnsanların Anlayışlı Olmasını İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Bugün fikirlerinizi bir gruba iletmek için istekli olabilirsiniz. Muhtemelen paylaşmak istediğiniz bazı ilginç planlarınız veya stratejileriniz var. Bazen uzmanlığınıza güvenmiyorsunuz ve fazla utangaç da olabilirsiniz. Ama şimdi daha cesur olmaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınızla yeni planınız hakkında konuşun. Patronunuza veya yöneticinize bazı heyecan verici fikirlerden bahsedin. Eğer konuşursanız, çabalarınız işe yarayabilir!

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

İnatçılık konusunda ödül alabileceğin bir gün, diretiyorsun ve kendi bildiğini okuyorsun. Belki de cevabın sende olduğuna inandığın bir mevzu söz konusudur. Kendininkinin tek çözüm olduğuna inanıyorsun. Gezegende başka insanların da yaşadığını unutma; arada onlardan da geçerli tavsiyeler ve çözümler gelebilir!Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kısa tatiller, kısa molalar içinde olabilir; bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve nefes almak isteyebilirsiniz. İçe dönmek, yaşamdaki anlamı keşfetmek motivasyon ve canlılık getirebilir. Yardımlaşmalar gündemde olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen ve tertibe olan takıntın yakın çevreni zorlayabilir. Bu konuda insanların sana karşı anlayış göstermesini isteyebilirsin. İşin ile ilgili konularda daha pratik düşünüyorsun. Çok arzuladığın terfii için verdiğin emeklerin boşa gitmediğini fark edebilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan onların eğitimleri ile ilgi gerekli evrakları bugün düzenleyebilirsin.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ters gittiğini düşündüğünüz işlerin aslında size ne kadar güzel fırsatlar getirdiğini görebilirsiniz. Biraz içinize çekilmeli ve her duyduğunuza sert tepkiler vermemelisiniz. Bugünyerinde çalıştığınız ortamı tekrar düzenlemek ve çalışma alanınızı sizin için daha kolay ve pratik hale getirmek için bazı çabalar içinde bulunabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatleri daha olumlu açılar söz konusu. İyimser tavrınızla olayların üstesinden gelebilirsiniz. Kabullenme içine girebilir, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara yöneleceğiniz zamanlar var.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı akışına bırakabileceğiniz bir gün sessizliğin sesini dinlemek ve tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Otorite konumunda güçlü kişilerle kuracağınız bağlantı ve temaslarda konuları derin şekilde tartışabilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiçbir aktivite ilginizi çekmiyor ve yalnız başınıza vakit geçirmek en iyi seçenekmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız ufak çaplı etkinlikleri yine de değerlendirmekte fayda var. Düşündüğünüz kadar sıkıcı olmayabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati psikolojik konuları ön plana taşıyor.Bugün kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Gizli kalmış konulara ilginiz artacaktır, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı arkadaş çevrenizle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara işaret ediyor.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız bir insanla derin ve şehvetli bağlar kurmaya başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi çok rahat hissedeceğiniz bir döneme girdiniz. Pozitif enerjinizden dolayı çevrenizdekiler sizinle zaman geçirmekten keyif alıyor. 

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal değişimler içindesiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, sizi yorabilir. İdealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>