Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Güvenmelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün, bir süredir konuşmadığınız birisiyle bağlantı kurabilirsiniz. Gezegensel enerjiler dostluk ve arkadaşlığı ön plana çıkarıyor. Eski bir arkadaşınızı arayıp halini hatrını sormak isteyebilirsiniz. Geçmişteki insanlarla teması kesmek çok kolaydır, onları ihmal ederseniz bağınız kopabilir. Ya da geniş ailenizden sevdiğiniz birini ziyaret edebilirsiniz.

İşinizde mükemmel olmalısınız. Başak, kariyerini ve yaşamını kontrol altına almaktan daha fazla bir şeyden hoşlanıyor olamaz! Bugün, bazı görevleri yerine getirirken ya da müşterileriniz ve meslektaşlarınızla konuşurken güçlü bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bilgili ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayacaksınız ve bu iyi bir şey. Gelecekte ilerlemenize yardımcı olacak güçlü birini etkileyebilirsiniz.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Hayatınla ilgi son dönemlerde ihmal ettiğin meseleler bugün kendini gösterebilir. Tüm görev ve sorumluluklarını dikkate aldığına emin ol. Ayrıca işler, dramatik bir dönüm noktasına gelebilir. Güne hakim olan gerilimli enerji, ortalıkta doğruyu aramak için koşup durmana yol açabilir. Kararsızlığın seni gitmek istediğin yöne ilerlemekten alıkoymasına izin vermemelisin!Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Aslan burcuna geçiyor. Sizler için ruh ve beden sağlığıyla ilgili şifanın çalışacağı bir süreç başlıyor. Her iki alanda destek almak, daha hızlı sonuç getirebilir. İrade dışı, kontrolünüz dışı durumlar oluşabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarının sana karşı her davranışını çok fazla aklına takıyorsun. Bu durum aklında olumsuz senaryolar kurgulamana neden oluyor. Hata yapmaktan korkacağın bir gün olabilir. Kaygılarını kontrol altında tutmalısın. Fikrine değer verdiğin bir aile büyüğünün seninle yaptığı konuşma özgüvenini yerine getirebilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgili kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Korkularınızdan uzak kalmalı ve kalbinizin sesini dinlemelisiniz. İçinizde bir parça sevgi hissediyorsanız bunu karşı tarafa sunmak sizi daha özgür kılacaktır. Baskılardan uzak kalmalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizikonusunda verimli hissedebilirsiniz. Aşk konusunda çekimser kalabilir fikirlerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok önemli duyumlar alabilirsiniz ancak bunları kimseyle paylaşmamanız gerekiyor. Sır saklayabildiğinizi insanlara kanıtlamanız şu anda önemli yoksa, insanların güveni sarsılabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile psikolojik durumunuz önem kazanıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz. Size endişe veren, huzursuzluk yaratan durumlardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugünü psikolojik destek almak için değerlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle uzun süredir yapmadığınız bir şeyi denemek, ilişkinizi eğlenceli bir hale getirebilir. Ailenizden birinin size ihtiyacı var, bugün o kişiyle vakit geçirmeye çalışın. Fazla kahve ve şeker tüketimini azaltmaya özen gösterin.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırım konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarınızı kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 04' 08" R
Ay
Başak
06° 40' 28"
Merkür
Boğa
00° 56' 21"
Venüs
Boğa
20° 54' 19"
Mars
Koç
12° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 30"
Satürn
Balık
17° 50' 53"
Uranüs
Boğa
23° 16' 56"
Neptün
Balık
29° 20' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 48"
Lilith
Başak
25° 07' 50"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>