Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Kazanç Yöntemleri Kazanabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, sevgilinizle maddi konularda tartışıyor olabilirsiniz. Belki de birlikte bir ev almayı düşünüyorsunuz. Muhtemelen yuva kurmaya hazırsınız. Belki de paralarınızı birleştirip hayallerinizin peşinden gitmenin zamanı gelmiştir. Ekstra çalışma ve kararlılıkla, yakında ortak bir hedefe ulaşacaksınız. Bütçenize odaklanın ve dikkatli hesaplamalar yapın. Aradığınız cevaplar tam önünüzde olabilir.

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde gerçekler konuşulabilir, bir yanılgınızı fark edebilir, karşınızdaki kişilere farklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde yaşamdan keyif almak adına harekete geçebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrendiğin yeni yöntemlerihayatında uygulamak için oldukça sabırsızsın. Öğrendiğin yöntemler ile kendine yeni maddi kazanç alanları yaratabilirsin. Ailene maddi olarak katkıda bulunmak istiyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilin ile yakaladığın uyum bazı insanları kıskandırabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda gizli kalmış bazı konular bugün dikkatinizi daha fazla çekebilir. Geçmişte yaşadığınız olay ve durumlara karşı daha detaycı davranıp sorunları çözmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal çevrenizle aranızda geçmiş sorunlar yeniden nüksedebilir. Vermiş olduğunuz kararlar geçmiş hatalarınızı tekrar yansıtmamalıdır.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara daha fazla önem göstermenizde fayda var.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyacı olanlara yardım sunarak tüm şefkatli enerjinizi bugün iyi kullanın. Tabii ki dünyayı kurtarmak zorunda değilsiniz. Ancak gözünüzün önünde olup bitenlere de seyirci kalmamalısınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Kişisel konularınızın ön planda olacağı bugünü hayatınızı düzene sokmak için değerlendirebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar için destekleyici bir gün olacaktır. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz hakkında atacağınız her adımdan emin ve cilveli hissediyorsunuz. Finansal açıdan şu an biraz sıkıntılısınız, fakat her şey daha iyi olacak. İş yerinizde olan stresten dolayı çok bitkinsiniz. Unutmayın, hoşlanmadığınız hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.  

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeka kapasiteniz oldukça yüksek seyrediyor. Dikkat çekici bir performans sergiliyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde, sizi işin daha farklı boyutları daha çok ilgilendiriyor.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 47' 16" R
Ay
Başak
03° 12' 28"
Merkür
Boğa
00° 34' 10"
Venüs
Boğa
20° 32' 48"
Mars
Koç
11° 54' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 23"
Satürn
Balık
17° 49' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 55"
Lilith
Başak
25° 05' 54"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>