Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Liderliğin Ön Plana Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Bugün dünyayı ele geçirmeye hazır olmalısınız. O kadar çok enerjiniz olacak ki, o sabah kahvesine bile ihtiyacınız olmayacak! Süpermen gibi hissetseniz de işleri abartmamaya çalışın. Etrafınızdaki diğer insanlar biraz daha yavaş ilerliyorsa, bunu kişisel olarak almayın. Bu yaşam sevincine cevap verin ve kendi projelerinizde kullanın. Sorumluluğunuz olan ve bitirmediğiniz işleri halledin.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, sizin burcunuzda ilerliyor. Gün içinde daha sorgulayıcı, araştırmacı ve detaycı olabilirsiniz. İlişkilerle ilgili konular, durumlar kafanıza takılabilir, bir konuyu zihninizde çözmeye çalışabilirsiniz. Eski dostlar, uzaklardaki kişiler gündeme gelebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende liderlik vasıflarını konuşturabilirsin. Verdiğin karaların sorgulanmasını istemiyorsun. Geçmişte aranızda problem yaşadığın bir akraban ile karşılaşabilirsin. Bu durumu bir fırsata dönüştürmek istiyorsun. Onunla konuşmayı talep edip problemlerinizi çözmek isteyebilirsin. Ticaretle uğraşan bir Başak burcuysan kazancın artabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki küslükleri veya yanlış anlaşılmaları giderip kendinize huzurlu ve sakin bir yön belirlemek isteyebilirsiniz. Bununla ilgili vereceğiniz karar sizi oldukça rahatlatacaktır. Arkanızda olumsuz ve sorunlu şeyler bırakmamaya özen gösterin. Bugün her zamankinden daha hoşgörülü olmalısınız. Hayatınızla ilgili belirli bazı yol ayrımları içinde kendinizi hissedebilirsiniz. Bunun yerine hedeflerinizi düşünmelisiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara emek harcayacağınız bir gündesiniz. İlişkilerde fedakârlıklar söz konusu olabilir. Hassasiyet yaşadığınız konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konusunda kendinizi emin olmadığınız güvensiz bir noktada hissedebilirsiniz ancakkonusunda başarılarınıza başarı katabileceksiniz

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda herkes sizinle aynı fikirde değil bu nedenle, gruplarla çalışırken gerilim yaşamanız olası. Bu yüzden insanlarla iletişim kurarken zıtlıklara değil ne paylaşmak istediğinize odaklanmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati kişisel hedeflerinizi ön plana taşıyor. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kişisel bakım işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ile Uranüs etkileşimi uzak akrabalarınızdan alabileceğiniz sürpriz haberlere işaret ediyor. Kişisel gelişiminize yatırım yapmak için uygun bir gündesiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük her ilişkinin anahtarıdır. Karşınıza çıkan sorunları maskelemeyi bırakın ve eşinizle konuşun. Doğası gereği çok çalışkan ve stratejiksiniz, tek kusurunuz mükemmeliyetçi olmanız. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığından emin olun.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Bugün olayların gerçek nedenleri üzerinde durmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 19' 23" R
Ay
Başak
09° 48' 10"
Merkür
Boğa
01° 16' 36"
Venüs
Boğa
21° 13' 48"
Mars
Koç
12° 19' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 15"
Satürn
Balık
17° 51' 58"
Uranüs
Boğa
23° 17' 51"
Neptün
Balık
29° 21' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 36"
Lilith
Başak
25° 09' 36"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>