Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayrılık Kararı Alabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün, yeni bir egzersiz programına başlamanız için sizi ilham verecek bir enerji sayesinde sağlığınız çok iyi durumda olacak. Ruh haliniz de buna yardımcı olacak. Gelecek konusunda özellikle istekli ve iyimser hissediyorsunuz, bu da fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissetmenizi sağlayacak. Aşk hayatınızda da hareketlenme var. Şu an hoşlandığınız kişi de bu egzersiz programında size katılmak isteyebilir. Devam edin!

Bugün birileriyle ortak olmak için iyi bir zaman olabilir. İş yerinizde, görevlerinizi başkasıyla paylaşmanın yararlı olduğunu görebilirsiniz. Belki onlara yardım edebilirsiniz, onlar da size yardım edebilir. Başka bir kişinin bakış açısıyla bakıyor olmaktan fayda göreceksiniz. Bu nedenle, projelerinizde işbirliği yapmaktan ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin! Bunu yaparsanız işinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Duyguların yükselmekte. En büyük fantezilerine gömülmekte kendini özgür hisset. Gerçeklikten kısa bir süre uzaklaş ve içindeki çocuğun dışarı çıkıp oynamasına izin ver. Ayrıca çevrendekileri kolayca etkileyebileceğin derecede bir özgüvene sahipsin. Katı bir bağlılık teklifi alırsan dikkat et. İhtiyaçlarını ve iyiliğini düşünerek hareket etmiyor olabilirler.Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerle ilgili duygu ve istekleriniz önem kazanırken, sahip olma; elde etme arzuları artabilir. Finansal konularla ilgili tasarı ve planlamalar, eşle veya ortakla birlikte finansal konuşmalar ve kararlar içinde olabilirsiniz. Borç verme-alma, borçlanma konuları gündeme gelebiir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde gerçekleştireceğin değişimlerde kuaförünün büyük etkileri oluyor. Saçında sana sormadan gerçekleştirdiği değişiklik hoşuna gidebilir. Uzun zamandır sorunlu devam eden bir ilişkiye sahipsen daha fazla bu işi uzatmak istemeyebilirsin. Ayrılık kararını doğru bir zamanda karşı tarafa bildiriyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda var olan eksiklikleri net bir şekilde görebilir ve gerekli düzenlemeler için harekete geçebilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan kaynaklı sık sık iletişim halinde olmak sizi yorabilir. Aile üyelerinizin sizin özel hayatınızla ilgili yapabileceği herhangi bir yoruma karşı biraz daha sağduyulu davranmalısınız. Aşk hayatınıza dair beklentileriniz bugün gerçekleşiyor olabilir. Maddi konularda yolunda gitmeyen olaylar artık bir düzene girmeye başlıyor.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, bazı kararsızlıklar olabilir. Paranızı daha dikkatli harcamaya özen göstermelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir. Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda, harcamalarınızda, alışverişlerde hızlı davranmaktan kaçınmanız gerekebilir, duygularınıza ve içgüdülerinize göre hareket etmekten uzak durmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü görüntünüzün ardında neler olduğunu çoğu kişi bilmiyor. Şu anda duygularınızın tam olarak ortaya çıkmasına izin vermelisiniz. İnsanlara, insani duygulara sahip olmanın kötü bir şey olmadığını gösterin. Her zaman robot gibi davranamazsınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati maddi durumunuza dikkat çekiyor.Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı yüklü bir harcama yapmanıza sebep olabilir. Bütçenizi planlayabilir, kazançlarınızı arttırmanın yeni yolları üzerine düşünebilirsiniz. Kredi çekebilir, finansal destek bulmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayların sonuçlarından çekinmemelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>