Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarını Erteleyebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 40%

Etrafınızdaki insanlar arasında kendinizi gösteriyorsunuz. Bugün, bir sürü arkadaşınızla beraberken kişiliğinizin bir yönünü gösterme şansınız olacak. Çocukken sahip olduğunuz ve hala bir parçanız olan kusursuz cazibeniz bugün normalden daha fazla parlıyor! Yani, tereddüt etmeyin, tekrar o çocuk olun!

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Bu ne enerji böyle! Resmen bir lokomotif gibisin! Bu keyif nereden geliyor? Tıpkı bir rönesans döneminden geçiyor gibisin. Kendinle alakalı olarak üzerinden düşündüğün soruların tam olarak cevaplanmadığını göreceksin. Dünyanın seni ağırlaştırıp aşağı çektiği dönemleri hatırlıyor musun acaba?Bugün kendinizi avantajlı durumda bulabilirsiniz. Fırsatı bulmuşken bunun tadını çıkarın. En önemlisi kendinizi günün çılgınlığına kaptırıp iyi vakit geçirmeyi unutmamanız. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın ve etrafınızdaki insanlarla bir arada olmaktan zevk alın. Günün duygusal ağırlığı size vız gelecektir. Çevrenizdekiler için cankurtaran rolü oynamanız kuvvetle muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Henüz çok meyilli değilseniz bile, neden şarkı söyleyerek kendinizi ifade etmeyi denemiyorsunuz? Tonu asla tutturamayacağınıza ikna olmuş olsanız bile, işleri akışa bırakırsanız neler olabileceğini görüp şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylemek aptal gibi mi hissettiriyor? O zaman aptal olun. Biraz abartın ve eğlenin. Notaları duyma konusunda sağır bile olsanız, harika zaman geçireceksiniz ve bu tür bir his bulaşıcıdır.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün panik, kaygı ve korku gibi duygulardan uzaklaşmaya, akışa uyum sağlamaya çalışmalısınız. Anda kalmak yerine geçmiş veya gelecek odaklı zihin enerjisi, fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Sorgulayıcı ve detaycı yanınız öne çıkarken,hayatında kusursuz çalışmalar yapabilir, karmaşıklığı çözebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel gelişimin senin için önemli. Bu yönünü devamlı olarak geliştirmek istiyorsun. Yeni kitaplar satın alabilirsin. Evlilik düşünen bir Başak burcuysan nikahını erteleme kararı alabilirsin. İnsanları bu konuda organize etmekte zorluk yaşamıyorsun. İletişimin kuvvetli olması problemleri çözüme kavuşturuyor.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz kararların karşılığını bugün görebilirsiniz. Yaşamı komplike, karmaşık ve kalabalık bulup daha fazla yalnızlaşma duygusu içine girmemeye özen gösterin. Daha basit düşünün. Yakın çevre ilişkilerinize mesafe koymak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Beklentilerinizi oluştururken dikkat etmeniz gereken konularda hızlı kararlar almayın.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle ilgili olayların gündeminizi etkilediği bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili yeni dedikodular duyabilirsiniz. Başkalarının ısrar ve zorlamalarına karşı dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal olarak endişe içine düşebilirsiniz. İç sesiniz size yol gösterecektir.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sevdiklerinize ifade etmelisiniz. Kendinizi iyi hissetmek için bazen söylemeniz gereken sözleri söylemiyor, risk almaktan çekinebiliyorsunuz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla daha fazla zaman geçirebilmek için hareketli hayatınızın sakinleşmesini bekliyorsanız, beklemeyi bırakın! Gerçek şu ki, hiçbir zaman tam anlamıyla durağan bir hayatınız olmayacak. Sevdiklerinize her daim zaman yaratmayı öğrenmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor.Kardeşleriniz, komşularınız ve kuzenlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor. İş hayatında kurduğunuz ilişkilerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevre, komşu ve kardeş ilişkileriyle ilgili hassasiyetler bugün dikkat çekici olabilir. Kendinizi ifade ederken duygularınızı gösterebilirsiniz. Alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızda oldukça tepkilisiniz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Herkes kendi düşüncelerini savunduğu müddetçe ilişkinizde problemler hiç bitmez.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 00' 52" R
Ay
Oğlak
19° 31' 39"
Merkür
Koç
16° 44' 27"
Venüs
Boğa
00° 28' 42"
Mars
Balık
29° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 30"
Satürn
Balık
16° 32' 17"
Uranüs
Boğa
22° 19' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 06"
Lilith
Başak
23° 17' 27"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>