Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bakış Açını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 20%

Gün boyu müthiş bir samimiyet ve anaç bir zaman geçireceksiniz. Etrafınızdaki insanların, benliğin hem iç hem de dış yönlerini doğruladığını göreceksiniz. Duygularınız yoğunlaşabilir ancak kararlı, gerçekçi bakış açınız durumu görmenize ve daha fazla bakış açısı sunmanıza yardımcı oluyor. Evde sevdikleriniz için bir karşılama yemeği hazırlayarak vakit geçirin. Mutfakta zaman kaybetmek istemiyorsanız, en sevdiğiniz restoranda iyi bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Ailen ve arkadaşlarınla ilgili karışık bir durumla yüzleşmen gerekebilir. Çözülememiş sorunlarla ilgili havaya bir gerginlik hakim olacak. Şu anda, durum patlama seviyesine gelmiş olabilir! İnsanları içinde bulundukları gergin durumdan, kötü hislerini dile dökmelerine yardımcı olarak kurtaran kadın olman iyi olacaktır. Sonunda, insanların yaralarını iyileştirmeye yardımcı olmuş olacaksın. İtiraf et, bu görevi yapabilecek olma düşüncesini seviyorsun!Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, ev düzeni, çocuklarla ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir. İç huzurunuzu, aile huzurunu korumak üzere hareket edebilirsiniz. Enerjinizi düşürecek kişi ve konulardan, iradeniz dışındaki durumlara kafa yormaktan kaçınmalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olamayan bir Başak burcuysan kriterlerini tekrar bir gözden geçirebilirsin. Fazla seçici olduğunun farkındasın. Bu bakış açını arkadaşlarına danıştıktan sonra değiştirmeye başlayabilirsin. Günlük rutinlerini verimli bir şekilde gerçekleştireceğin bir gündesin. Sanatla ilgilenen bir Başak burucuysan alanında tecrübeli insanlar ile sohbet etme fırsatı bulabilirsin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Üçüncü kişiler vasıtasıyla iletişim kurmak yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Fevri çıkışların bir başarı getirmediğini artık çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden ortaklı ilişkilerinizde empati yaparak hareket etmeyi seçin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni gelişmeleri takip edeceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gün içinde etkili olabilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hemhem özel hayatınızda empati yeteneğinizin artması ile beraber insanlarda daha çok aynı ortamda bulunabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizde dağınık olan ne varsa onları düzenlemek ve bir uyum yakalamakla uğraşacaksınız. Bir noktada boşuna çabaladığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz ancak bu doğru değil.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Bugünü evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile etkileşimi evinize yönelik bir harcamaya işaret ediyor. Sosyal ilişkilerinizde karşılaştığınız gerginlikleri büyütmemeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile birlikte bazı kararlara varacaksınız. Canınızı sıkan şeyleri ve kişileri hayatınızdan uzaklaştırın. Günün sonunda beklenmedik bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. Daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Özgürlük duygularınızın sesini dinleyip, artık beklentilerinizi gündeme getirmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>