Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kaygıların Sona Eriyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Bugün finansal hayatınız için şaşırtıcı bir gün olabilir. Büyük bir yatırımınız hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Ya da birileri eski bir borcu size geri ödeyebilir. İşyerinizde yaklaşmakta olan bir yükselme veya terfi hakkında haber alabilirsiniz. Genel olarak, para konusunda olumlu bir şeyler yaşayacak olmalısınız. Finansal refah Bay Başak 'in hedef listesinin başında olduğundan, oldukça mutlu olmalısınız!

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Tam duyguların konusunda sakinlik ve durağanlık kazandığını düşünüyorken, bir şeyler senin dengeni bozuyor. Stabilite konusunda endişeler taşıdığını ve aslında aradığının risk, aksiyon ve heyecan olduğunu fark edebilirsin. Bu içsel çatışma, harekete geçmeni zorlaşıtırıyor. Denklemin her bir elementini aşırı analiz etmemelisin. Çözüm kendiliğinden gelecektir.Bugün kendinizi biraz “hava atabileceğiniz” bir ortamda bulabilirsiniz. Bu zamana dek içinizde saklanan bir performans sanatçısı var. Başak burcu insanlarının birçoğu oyuncu ya da komedyen. Belki de bugün birkaç espri patlatır ya da heyecanlı hikayeler anlatarak arkadaşlarınızı eğlendirirsiniz. Sahne ışıkları altında ilgi odağı olmaktan korkmayın. İzleyicileriniz sizden asla sıkılmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

6 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal hayatınız ilehayatı arasında denge kurmanız gerekebilir. Organizasyonlar ve davetlere katılabilir, grup ve ekip çalışmaları yürütebilirsiniz. Bir seyahat planı yapabileceğiniz gibi ileri tarihli her türlü plan ve eyleme dair düzenlemeler de yapabilirsiniz.

6 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını etkileyen ve endişelenmene sebep olan kaygıların, bugün itibariyle sona eriyor.  Çevrende yapılan dedikodulardan uzaklaşmak için yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, çocuklarınla vakit geçireceksin. Yalnız yaşayan bir Başak burcuysan, alışverişe çıkabilir, çok beğendiğin bir kıyafeti satın almak isteyebilirsin.

6 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda beklediğiniz haberler gelebilir. Çalışmalarınızın beğeni toplaması, terfi ve değişiklik süreçlerini hızlandırabilir. Bugün istikrarını sürdüreceğiniz her güzel çalışma, size statü ve kazanç olarak geri dönecektir.

6 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Günlük işlerde ani kopmalar yaşanabilir. Akışta kalın.

6 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda uzun vadede uğraşmayı göze alırsanız istediğiniz hedefe sahip olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın gelişmesi beraberinde kararsızlığı da getirebilir.

6 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün edinmek istediğiniz yeteneklerde her zamankinden hızlı yol kat edebilirsiniz. Daha açık bir zihinle yöneldiğiniz hobiler size yeniimkânları sunabilir. Seyahat planlarınız destek görse de aceleden ve hızdan mutlaka uzak durun.

6 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Manevi duygularla hareket edeceğiniz için atacağınız her adım, size başarılarınızın ilk meyvelerini verecektir. Bugün güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınız genişleyecek ve önemli kişilerle tanışacaksınız.

6 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olun.

6 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin isteklerini hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

6 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 19" R
Ay
Terazi
13° 59' 36"
Merkür
Boğa
05° 09' 38"
Venüs
Boğa
24° 46' 59"
Mars
Koç
14° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 08"
Satürn
Balık
18° 03' 28"
Uranüs
Boğa
23° 27' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 17"
Lilith
Başak
25° 28' 49"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>