Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hatalarından Ders Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Siz doğası gereği, ruhsal olarak eğilimli bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeyler. İçgörü ve vahiy kalın ve hızlı gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava tutuyor. Meditasyon, geçmiş yaşam regresyonu veya yeniden doğuş gibi süreçler gibi, tüm bunları anlamanıza yardımcı olabilir. Bunun yokluğunda: Düşüncelerinizi yazın!

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.Bugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol edemediğin şeyler için kendini kötü hissetme. Bu gece dışarı çıkıp hoşça vakit geçirmek sana iyi gelecektir. Görev ve sorumluluklarını bir kenara koy ve eğlenmeye konsantre ol. İnsanları hemen harekete geçirmek biraz zor olabilir; ama bu seni ilgilendirmesin. Kımıldamak istemiyorlarsa bırak zorlama. Hazır olduklarında gerekeni yaparlar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Bu geçiş sizin burcunuzda olduğu için değişimi ve hareketi en yoğun hisseden burç olacaksınız. Acelecilik, panik hali veya agresyon artabilir. Yeniliğe dair hevesleriniz yükselebilir. Çocuksu taraflarınız ortaya çıkabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının dışına çıkmamak için kendine ufak notlar hazırlayabilirsin. Bu notlar gün içerisinde birçok kez işine yarayabilir. Geçmiş konulardaki hatalarından ders alman, aynı hatalara bir daha düşmemeni sağlıyor. İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan, ayrıldığın sevgilini özlediğini fark edecek ve yeniden iletişime geçmek isteyeceksin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorumluluklarınızı yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bu dolunay ile ne kadar becerikli ve yetenekli olduğunuzu hatırlayın. İlişki teknesinde sallamaktan başarılı bir şekilde kaçınıyorsunuz. Ayrıntılara odaklanmak üretkenliğe giden yolunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Merkür, bugün akşam saatlerine doğru Güneş’in kalbinde olacak. Gelecek hayallerinizle ilgili olarak zihninizden iyi düşünceler, niyetler geçirmeniz için önemli bir zaman dilimi.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi iyi hissettiren şeyler ve yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeyler aynı olmayabilir. Mesele sağlık ve gereklilik olduğu zaman en iyisi her zaman size en iyi hissettirendir. Eğer kararlarınızda birilerinin fikrini alacaksanız, bunun alanında uzman ve objektif kişiler olmasına özen gösterin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İsteklerinizi ve düşüncelerinizi açık bir şekilde partnerinize ilettiğinizden emin olmalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olduğunuz için birikim yapmaya başladınız. Negatif enerjilerden bir an önce kurtulmaya çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Özgürlük duygularınızın sesini dinleyip, artık beklentilerinizi gündeme getirmelisiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 18" R
Ay
Kova
29° 23' 32"
Merkür
Koç
18° 01' 57"
Venüs
Boğa
04° 01' 13"
Mars
Koç
01° 36' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 48"
Satürn
Balık
16° 47' 18"
Uranüs
Boğa
22° 29' 15"
Neptün
Balık
28° 58' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Başak
23° 36' 35"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>