Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hızlı ve Ani Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

İşiniz ve içsel hayatınız arasında gidip geldiğiniz bir dönemdesiniz. Oldukça karamsar olacaksınız, aileniz ve arkadaşlarınız bunun sebebini anlayamayacak. Gezegen ilerlemesi sonunda bu geçiş dönemini sona erdirecek. Bir hafta içinde, meselelerin merkezine ineceksiniz. Ayrıca etkinlikleriniz hız kazanabilir.

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Fiziksel olarak fazlasıyla enerjik hissediyorsun. Eşyalarını ayıklamak, kullanmadıklarını atmak için güzel bir gün. Dahası, bisiklet veya yürüyüş gibi aktivitelerden de keyif alabilirsin. Ya da oturup ulaşmak istediğin hedeflere bir göz atabilirsin. Hayatının şu anında, olmak istediğin yerde misin? Değişiklikler yapılmalı mı? Hem fiziksel hem zihinsel egzersizler seni bekliyor.Bu aralar en ufak bir kışkırtmada patlama noktasına geliyorsunuz. Hayatınızın hemen hemen her alanında genel bir ayaklanma başlatmaya hazır gibisiniz. Ancak bugün daha düşünerek hareket edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sarsılmaz görüşleriniz hala yerinde, ama bunları başkalarına olduğu kadar kendinize de uygulamalısınız. Dünyanın değişmesi gerekiyorsa, Başak, sizin de canlı bir örnek olmanız gerek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili radikal bir karar alabilirsiniz. Özellikle Şubat ayından bu yana ortaya çıkan konularda bu dönemde bir tamamlanma durumu söz konusu olabilir. İş arayan Başaklar için oldukça destekleyici bir süreç açılabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatilin etkisinden kurtulmak için kendini işlerine vermek isteyeceksin. Gün içerisinde alacağın hızlı ve ani kararlar, beklenmedik durumlara yol açabilir. İş yerinde beklentilerinin karşılandığını düşünmeyişin patronla konuşma yapmana neden olacak. Patronunla ya dayerinle görüşmek isteyebilirsin. Hayatına fazla müdahale edildiğini düşünmen nedeniyle aşırı tepkiler vereceksin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Birikmiş öfkeniz artık taşıyor! Bu taşma pek yerli yerinde olmayabilir, başkalarına olan öfkenizi olaylarla alakasız insanlardan çıkarmayın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda kendinizi partnerinizle ilgilenirken bulabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars’ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn’ün Venüs ve Merkür’e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temeli olmayan şüphelerinizden vazgeçerseniz, ilişkileriniz oldukça iyi bir konumda. Oldukça sosyal ve girişken olurken, sohbet esnasında karşı taraftan aldığınız kadar kendinizden de bilgi vermeniz gerekecektir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda, başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz ama günlük yaşamınızı, baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz.  Ama yetenekleriniz ortada.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize sırılsıklam aşıksınız. Gelecekte finansal sıkıntılar çekmek istemiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Başkalarını değil kendinizi memnun etmeye odaklanmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayların sonuçlarından çekinmemelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 47" R
Ay
Koç
01° 18' 59"
Merkür
Koç
19° 24' 27"
Venüs
Boğa
06° 44' 26"
Mars
Koç
03° 18' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 51"
Satürn
Balık
16° 58' 27"
Uranüs
Boğa
22° 36' 53"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 08"
Lilith
Başak
23° 51' 16"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>