Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Keskin Kararları Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 50%

İlgi odağı olmaya istekli olabilirsiniz. İlgiyi üzerinize çekmek doğanızda var. Eğlenceli hikayeleri ve esprileri insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Veya bir toplantıda konuşma yapmanız gerektiğinde, kendinizi ifade etme konusunda güveniniz tam. Bugün bir şey hakkında konuşma şansınız olabilir ve ikna kabiliyetiniz yüksek.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Günün enerjisi dünyanın zirvesinde hissettirecek! Kuvvet, hırs ve güdülenme konusunda hiçbir eksiğin olmadığı gibi fazlan da yok. Bitirilmemiş işleri tamamlamak üzere bu enerjiden faydalanabilirsin. Dahası, bekleyen projeler ve ödevler varsa, bunların da üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Yapabildiğin kadar şey yap! Sonra başarını kutlarsın.Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kelimeleri kullanışına dair olan yeteneğin bu kez ön planda ve arkadaşların anlattığın şakalardan, hikayelerinden büyülenebilir. Bunu saçmasapan bir hünermiş gibi düşünüp küçümseme; çünkü konuşmak üzerine gerçek bir yeteneğin var. Amatörlere sahnede yer veren komedi kulüplerini bir dene veya hikayeler yazmayı dene.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili radikal bir karar alabilirsiniz. Özellikle Şubat ayından bu yana ortaya çıkan konularda bu dönemde bir tamamlanma durumu söz konusu olabilir. İş arayan Başaklar için oldukça destekleyici bir süreç açılabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani programlar bugün sürekli gündeminde. Keskin fikirlerinin olduğu konuları bugün tekrar gözden geçirebilirsin. Bugün tatilin üzerinde bıraktığı tatlı yorgunluğun etkisinden kurtulmak isteyeceksin. Kendi iç sesine kulak vererek, ilgi ve yeteneklerine göre farklı alanlara yönelmeyi düşünebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, bugünü ailene ayırmak için planlar yapacaksın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylemleriniz de keskin cümleler kurabilirsiniz. Sözlerinizin hedefini iyi belirlemeli yanlış anlamaya sebebiyet verecek cümlelerden kaçınmalısınız. Olayların arkasından telafisi için uğraşmayacak şekilde cümlelerinizi kurmaya özen göstermelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapacak çokbulabilirsiniz. Bu arada başkalarına hizmet etmek ve çaba içerisinde olmak da gerekebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Edindiğiniz başarılar ilerleyen günlerde adınızdan söz ettirmenize ve taktir görmenize neden olabilir. Duygusal konularda yalnız hissedebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz hareketli olsa da, tanışıklıktan başka ortak noktanız olmayan insanlarla aranızdaki ilişkiyi arkadaşlık haline getirmeye çalışmak yorucu olacaktır. Sorumluluklarınızdan kaçarak oyalanma eğiliminde olabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkacaktır.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha açık olmaya özen göstermelisiniz. İş yerinizde başarılı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve hedeflerinize giderek yaklaşıyorsunuz. Bugün şekerli besinler tüketmekten kaçının.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeka kapasiteniz oldukça yüksek seyrediyor. Dikkat çekici bir performans sergiliyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde, sizi işin daha farklı boyutları daha çok ilgilendiriyor.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>