Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gizli Konular Su Üstüne Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 70%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Kelimeler konusunda çok başarılısın. Kendini ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamıyorsun. Fakat şu aralar biraz çekingen hissediyorsun. Aklında çıkma teklifi etmek istediğin biri olabilir. Bu kişi seni fazlasıyla heyecanlandırıyor olsa da gerginliğin seni engelliyor. Bu kişiyle arkadaşça bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Mizah anlayışınla kolayca ilgisini çekebilirsin!Bugün senin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendine çok yükleniyor ve bir makine kadar duygusuz hareket etmeni bekliyorsun. Bu pek gerçekçi değil; ki zodyakın en duygusal burçlarından birisin! Sen dengeyi yakalamak için uyum ve besleyiciliğe ihtiyaç duyan birisisin. Bugün kendine daha da fazla özen göster, dinlen, iyi beslen ve iyi enerjili insanlarla sohbet et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün senin için iyi gitmeyebilir. Sen ve başkalarıyla aranda çatışma yaşanma potansiyeli yüksek. Kendini sisin içinde kaybolmuş hissediyorsun. Bugünü başka insanların perspektifinden olaylara bakabilirsen daha kolay atlatabileceğini bilmelisin. Kendin öte başkalarını düşünmen gereken bir gün. Duyarlı ve anlayışlı ol.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hizmetler alabilir, hastane ziyaretleri yapabilir, ruhsal sağlığınız için de danışmanlıklar alabilirsiniz. Bazı duygularınızı, hayatınızla ve deneyimlerinizle ilgili detayları etrafınızdan gizlemek isteyebilir, bazı kişilerle ilgili ise sırları öğrenebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında yaşanan gelişmeleri realist bir bakış açısıyla değerlendireceksin. Bugün itibariyle burcuna taşınan Venüs, kendini ihmal ettiğin konuları karşına getirebilir. Kişisel bakımınla ilgileneceğin bu günde, masrafların artış gösterebilir. Kendini ifade etmekte zorlanacağın bir gündesin. Venüs, burcunda hareket ederken, gizli saklı konular su yüzüne çıkabilir. Estetik yaptırma gibi bir düşünce içerisindeysen bir süre daha araştırma yapmak isteyebilirsin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Moraliniz yüksek olunca enerjiniz de yükseliyor. Motivasyonunuzun yüksek olması sizin özgürce hareket etmenize vesile oluyor. Bugün kendinizi özgür kılabilmek için motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Daha ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gündeminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizi takip etmek bilhassaalanında size keyifli hissettirebilir. Aşk konusunda kendinizi yapıcı hissedeceğiniz bir gündesiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, seyahatler ve iletişim konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Dostlarınız ve partnerinizle olan diyaloglarınızda mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabileceğini bu süreçte, paylaşmak istediğiniz önemli konuları akşam saatleri veya bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmeniz görünüşünüze de yansıyıp ışıltılı bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Yeni tanıştığınız insanlara bu olumlu tavırla yaklaşmanız, ilişkilerde ihtiyacınız olana kolayca erişmenizi sağlayacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacak. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor faka, duruma hakim oluyorsunuz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birlikte rahatlatıcı ve keyif verici bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal değişimler içindesiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, sizi yorabilir. İdealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 50' 07" R
Ay
Akrep
23° 45' 26"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 51"
Mars
Balık
26° 04' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 35"
Satürn
Balık
16° 08' 51"
Uranüs
Boğa
22° 04' 45"
Neptün
Balık
28° 45' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 23"
Lilith
Başak
22° 48' 50"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>