Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularınla Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Yıpranmış olabilirsiniz, ama ne olursa olsun kendinizi zorlamanız gerekecek. Uzun bir çalışma sebat etme dönemine giriyorsunuz. Bu kesinlikle geç kalmak ya da ayak diremek demek değildir. Öğle saatlerinde hala üstünüzde pijamalarınız varsa, utanmalısınız! Kendinizi son zamanlardaki sersemliğinizden uyandırmak için ne gerekiyorsa yapın. Kalkma ve hareket etme zamanı!

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Yaşam alanın konusunda artan bir hoşnutsuzluğun var. Uzun süredir aynı yerde aynı şekilde yaşıyor olmanın sonuçları açığa çıkıyor olabilir ve adeta duvarlar üzerine geliyormuş gibi hissedebilirsin. Ya da eski boya ve mobilyalardan sıkılmış olabilirsin. Yerine, değişiklikler yapmaya odaklan ve evinde yeni ve pozitif bir enerjiler üret!İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir grup yakın arkadaşınızla bir araya gelmek, bir takım derin konuşmaları ve bazı büyük endişelerinizin açığa çıkmasını beraberinde getirebilir. Bugün düşüncelerinizi duygularınız fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden yüksek seviyedeki anlayışınız arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir. Bu durum birbirinizle daha yakın olmanızı sağlayabilir ve gelecekte daha çok iletişimde olmanızın önünü açabilir. Gününüzün tadını çıkarın!

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda yetersizlik ve eksiklik duygusuna dikkat. Kıtlık bilinci içine girebilir ve finansal konularda şanssızlıklara sebebiyet verebilirsiniz. Şükrü arttırmalı, sahip olduklarınızı yeniden fark etmelisiniz. İş hayatında yavaş ilerleyen bir mevzu hız kazanıyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara yalnızca duygularınla yaklaşıyor olman hata yapmana neden olabilir. Olaylara mantık çerçevesinden de bakman gerektiğini unutmamalısın. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinin yapacağı sürprize ılımlı yaklaşman, evliliğinize yeni bir soluk getirebilir. Fikrinin alındığı konularda sözünün geçmesini isteyeceksin. Akşam saatlerinde evinde dekorasyon konusunda ufak dokunuşlar yapmayı düşüneceksin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık yalnızlığınıza son vermek isteyebilirsiniz. Sevgiye ihtiyacınızın olduğunu kabul ederek ikili ilişkilerinize biraz daha özen göstermek istemeniz değişime açık olduğunuzu gösteriyor. İstediğinizi elde edebileceğiniz zamanlardasınız. Diyaloglarınızı iyi ayarlayın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek de keyifli olabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiyi iki kişilik yaşayarak sorunları daha kolay çözebilirsiniz. Dürüst olmak isterken kırıcı olmamak hususunda kendinizi dengelemeniz gerekmekte.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla dışadönük hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ilginç konuşmalara yönlendirebilir. Etrafınızdakileri düşünceleriniz ve hayallerinizle şaşırtabilirsiniz. Eğer etrafındakilerle çok fazla bir şey paylaşmak istemiyorsanız bu enerjinizi  farklı yollarla dışarı vurmayı deneyebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile geçirdiğiniz her saniyeden büyük bir keyif alacaksınız. Yeni birarayışındaysanız, karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Uyku saatlerinizde bazı değişiklikler yapmalısınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>