Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün uzak bir ülkeye kaçma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bunu yapmak için harika bir gün. Kalbinizin, başka bir gezegende uçmasına izin verin. Ancak, kendinizi çok kaptırmayın. Bu kaçma hissi, sizi sağlıksız ve yıkıcı davranışlara yöneltebilir. Bu sıralar, çok miktarda alkol ve yatıştırıcı almaktan kaçının.

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Bir uzmana danışmayı yararlı bulabilirsin. Keşfetmek istediğin bir konu mevcut ve bu konuda sana destek olacak birileri arıyorsun. Konuyla alakalı deneyim yaşamış birine açılabilirsin. Ya da yazılı kaynaklardan faydalanarak okumalar yapabilirsin. Bilgi edindikçe daha iyi hissedeceksin. Kısa süre içinde, sana destek olacak bilgi birikimleriyle donanmış olacaksın!İnsanlar seni motive eden şeyin ne olduğunu anlamıyorlar bile. Ama senin için bu problem değil, çünkü başkaları ne düşünürse düşünsün sen yapman gerekeni yapıyorsun. Ama bugün davranışlarını açıklamak isteyebilirsin, ama kendini ifade etmek zorunda hissettiğin için değil. İnsanlar sana bunu sormayacaklar bile. Bu daha çok yaptığın şeyleri kendine diğer insanlar üzerinden anlatmak istediğin için gerçekleşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerleyeceği için güne dair temponuzu arttıracak ve birden fazla iş, birden fazla program ile ilgilenecek, bir koşturmaca içerisinde olabileceksiniz. Günün güzel yanı hızlı hareket ederek pek çok işi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Beklenmedik bir telefon alabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki değişiklikler, seni yeni bir mücadele içerisine sokabilir. Bilmediğin bir alanla ilgili gündemin içerisinde bulabilirsin kendini. Hayatınla ilgili radikal kararlar alabilir, bir türlü cesaret bulamadığın konuların üzerine yoğunlaşabilirsin. Yaşam alanında ve kişisel görünüşünde değişiklik yapma isteğin harcamalarını artırabilir. Yorgun olduğun günün sonunda evde dinlenmek isteyeceksin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda duygularınız ile hareket edebilirsiniz. Çevrenizle iletişim kurarken duygularınıza hakim olmalı mantık çerçevesinde konuşmaya dikkat etmelisiniz. Sonradan pişman olacağınız diyaloglar içine girmemeye özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İkili ilişkiler önem kazanabilir. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle olaylara bilerek ve belli bir tecrübe alanı ile yaklaşmak kendinizi diğerlerine ifade ederken özgüvenli olmanıza vesile olacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay’ın yöneticiniz Merkür’le olumsuz etkileşimi bugün tartışmalara dikkat etmeniz yönünde sizi uyarıyor. Başkalarını çok fazla eleştiriyor olabilirsiniz. İlişkilerinizi iyileştirebilmek için bu konuya bakmanız gerekiyor.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan bazı fırsatları kabul etmek konusunda endişeli olabilirsiniz. Derin bir nefes alıp işe koyulmak gelecekteki size oldukça mutlu edecektir. Bazı hayalleriniz ve planlarınız için bazı ayak işleri yapmanız gerekebilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tartışmalar muhtemeldir, ama şimdi farklılıkları çözmeği beklemeyin. Eğer şimdi konumunuzu sıkılaştırırsanız, sonra daha kolay çözüm ürete bilirsiniz. öfkenizi içselleştirmeyin zira o uygun olmayan bir zamanda su yüzüne çıka bilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almanız sizi sinirli ve agresif yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin, sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de size yükleyebilirler. Yumuşak olmaya çalışın.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>