Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorulara Yanıt Arıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Buluttan nem kapar bir moddasın. İnsanların ruh hallerine ve enerjilerine karşı hassaslığın artabilir. Bazen bu durum yaşandığında kendini teslim edebiliyorsun. Radarların çok uzağı algılamaya başladığında bunalmak ve sıkılmak çok kolay olabiliyor. Odaklanmış kalmaya çalış ki pozitif ve üretken bir gün olsun. Uzun bir yürüyüşe çıkmak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin.İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını düşünme ve onları dinleme yetin bugününü oldukça etkileyecek. Sana yakın olan birisi zor zamanlardan geçiyor ve problemlerini nasıl açıklayacağını bilemiyoru. Bu insanın sana ihtiyacı var ve senin ona yardım edebilecek tek kişi olduğunu da biliyor. Onu sabırla dinle ve beraber problemlere karşı çözüm bulun.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızdaki bazı insanlarla ilgili şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz. Arkanızdan dönen bir durum aniden açığa çıkabilir. İnsanların gerçek niyetlerini daha iyi görebileceğiniz bir gün. Alma verme hesabından kaçınarak hareket etmelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki sorulara yanıt aradığın bir gündesin. Her ne olursa olsun kimseyle bir şey paylaşmak istemeyişin, çevren tarafından sorgulanmana neden olabilir. Çalışan bir Başak burcuysan,yerinde hakkında yapılmış konuşmalar, beklenmedik tepkileri de beraberinde getirebilir. Ay, öğleden sonra boşlukta hareket edecek. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geçmiş konular sevgilinle aranızda tartışmalara neden olabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hedeflerinizde değişikliğe gitme duygunuz ağır basabilir ve ani bir kararla şehir değiştirme kararı alabilirsiniz. Bunun için harekete geçebilir ve her şeyi hassas bir şekilde tartabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kariyerinizi ya da segmentinizi paylaşan kişilere karşı dikkatli olmanız ve sözlerinizi nezaketle seçmeniz gerekebilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak sıkışmış hissetseniz de birikimlerinizi bozmamak için direnmeniz, bir süre daha tasarruflu bir hayat yaşamanız iyi olacaktır. Keyfi harcamalara bir süre ara verin ve elinizde olan, erişebileceğiniz şeylerle bir şeyler yaratmaya çalışın.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Sabrınız önemli.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve kendinizi yaratıcı hissediyorsunuz. Stresten kurtulmanıza yardımcı olacak her şeyi yapın.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken sizi de farklı kılıyor. Yaşadığınız iniş ve çıkışlar, yaşamanızı bir hayli zorlaştırabilir. Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>