Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailenin Fikirlerini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Bugün kendinde fazlasıyla fiziksel enerji hissedeceksin ve bu enerjiyi aktaracak bir yer arayacaksın. Partnerini, çocuklarını ya da bir dostunu kap ve eğlenceli bir şeyler yapın!Yatak odasında, hayvanat bahçesinde ya da stadyumda; enerji fazlanı atabileceğin yaratıcı ve zevkli bir yol bulacaksındır! Enerjini nasıl harcarsan harca, yanındaki kişi de en az senin kadar eğlenecek!Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Başak olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında sağlık konularıyla ilgilenebilir ve sağlıklı hissetme, sağlıklı düşünme adına daha fazla araştırma ve okuma içinde olabilirsiniz. İnanç ve maneviyat ön planda olabilir. Öğleden sonra ilişkilerde sürpriz değişimler yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel gelişmelerle karşılaşacağın bir gündesin. Çalışmayan bir Başak burcuysan, özellikle kariyerini yakından ilgilendirecek bir teklifle karşılaşabilirsin. Hayatını etkileyecek kararları alırken, ailenin de fikirlerini almak isteyebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlamış Başak burcuysan, geçmişteki hataların benzerini yaşama korkusu, yeni partnerinle arana soğukluk girmesine neden olabilir. Ön yargılarından kurtulmanın yollarını arayacaksın.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yeni bir adım atarak kaderiniz ile ilgili döngünüzü değiştirebilir ve hayatınızda büyük bir değişimi başlatabilirsiniz. Belki de hayatınızda hiç olmadığınız kadar kendinizden emin ve güçlü hissedeceğiniz bu süreçte motivasyon noktanız başarılarınız olabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kariyerinizi ya da segmentinizi paylaşan kişilere karşı dikkatli olmanız ve sözlerinizi nezaketle seçmeniz gerekebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor ve sizi daha kendi hedeflerinize odaklı bir hale getiriyor. Yöneticiniz Merkür’ün Ay ile olumlu etkileşimi alacağınız yeni kararları destekliyor. Ancak hedeflerinizi fazla büyük tutmamaya çalışın.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaklardaki bir arkadaşınızla iletişime geçmek isteyebilirsiniz, kısa bir telefon konuşması dahi ilişkinizi güçlendirecektir. Kaybettiğiniz motivasyonu geri kazanmak için bir kaç adım geri atıp, uğruna çalıştığınız şeyleri hatırlamanız gerekebilir. Yolun sonu sandığınızdan daha yakın, ödül sandığınızdan daha büyük olacaktır.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizin de aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki tüm problemleri çözeceksiniz. Kariyer basamaklarından başarılı ve hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi çok kararlı hissedeceksiniz. Günlük su tüketiminizi artırın.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara duygusal bir derinlikte bakmak isterken, çalışmalarınızı bu yönde yoğunlaştıracaksınız. Amir durumunda olan kişilerle uyum içinde çalışmalar sergileyeceksiniz. Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsunuz.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>