Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız veya çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün çok daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağladığı desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Başak olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, sorumluluklar, sağlıkla ilgili düzenlemeler gündeminizde olabilir. Yapılacak işlerle meşgul olabilir veya sevdikleriniz, çocuklarınız için daha çok çabalayabilirsiniz. Spiritüel konular ilginizi çekebilir. İnanç ve motivasyon ise gün boyu sizi koruyacaktır.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sebebini bilmediğin sorunlarla uğraşman seni işlerinden alıkoyuyor. Bugün hayatınla öz eleştiri yapabilir, hatalarını bulmaya çalışabilirsin. Kaygılarından kurtulacak olman, güvenini arttırabilir. Kariyerine yön vermek isterken, kendi isteklerine daha fazla odaklanacaksın. Yalnız bir Başak burcuysan, akşam saatlerinde katılacağın davette yeni insanlarla tanışabilirsin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde taşıdığınız konuları artık ailenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gerçekleştiğini görmek istediğiniz konularda olumlu gelişmeler olabilir ve onları desteklerini alabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar sizden ve tecrübelerinizden yardım bekleyebilir. Özellikle mesleki alanlarda sizden daha az bilgili olanarkadaşlarınıza yardım etmeniz gerekebilir

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korumanız altına aldığınız bir aile bireyinin elde ettiği başarıyla duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Takdirinizi ve onayınızı belirtmekten geri durmayın. İnsanların siz dile getirmeden sizi anlaması isteğinizden vazgeçmeniz gerekiyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parterinizin sizi aldattığını düşünüyorsunuz ve kafanız çok karışık. İş yerinizde ortaya çok başarılı ve yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz. İnsanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve dünyayı herkes için daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Keyifli yaşamın sırrını çözmüş gibi bir tavır sergileyebilirsiniz. Çevrenizde gelişen her türlü olaydan haberinizin olması da, sizi daha cesur ve atak yapıyor. Düşüncelerinizi ifade etmekten ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>