Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pratik Çözümler Üretiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Çevrenizde meydana gelen değişimler yüzünden huysuz ve kızgın hissediyor olabilirsiniz. Değişim rüzgârlarına teslim olmanız gerekebilir, bir şeye saplanmak mücadele sırasında iyi olmayabilir. İşler hızla gelişiyor ve bu değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor. Kişisel ve profesyonel yaşantınıza gelen yeni enerjiyi benimsemek için tavrınızı ayarlamanız gerekecek. Bunu kabul ederseniz daha iyi hissedeceksiniz!

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Ağır çekim hareket ettiğin birkaç günden sonra, yoğun enerjini tekrardan toplayacaksın. İçgüdülerin harika olacak ve seni mevcutta yaptığın şey konusunda yardım alabileceğin insanlara götürecek. Raporlar ya da günlük yazmak için güzel bir gün! Bir kalem ve kağıt kapmaktan ve hayatını yazıya dökmekten çekinme!Bugün olası bir durum karşısında ilgisiz kalmayın. İlk başta burnunuzun dibinde olup biteni fark etmemişsiniz gibi kafanızı çevirip yolunuza devam etmeyi isteyebilirsiniz. Bu isteğinize direnin; zira düşündüklerinizi dile getirmeniz ve ne hissettiğiniz hakkında olası yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklama yapmanız hayati öneme sahip. Durumla ilgili görüşünüz son derece önemli, bu yüzden daha fazla kendinizi geri çekmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar seni motive eden şeyin ne olduğunu anlamıyorlar bile. Ama senin için bu problem değil, çünkü başkaları ne düşünürse düşünsün sen yapman gerekeni yapıyorsun. Ama bugün davranışlarını açıklamak isteyebilirsin, ama kendini ifade etmek zorunda hissettiğin için değil. İnsanlar sana bunu sormayacaklar bile. Bu daha çok yaptığın şeyleri kendine diğer insanlar üzerinden anlatmak istediğin için gerçekleşecek.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığınızla ilgilenmeniz ve kendinize daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Beslenmenize dikkat edin, aşırı zihinsel enerji çalıştırarak kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. İç dünyanızda daha hızlı değişeceksiniz. Akşam saatlerinde finansal konular gündeme gelebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekip arkadaşlarınla aranızdaki uyumun artması, çalışma motivasyonunu artıracak. Yaşadığın olayların sana kattıklarını düşünerek, hareket etmenin faydalarını göreceksin. Hayallerine ulaşmak için bugün ilk adımı atacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerine artış gösterebilir. Gün içerisinde karşılaşacağın ufak tefek aksiliklere, pratik çözümler üretebilirsin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz aşk hayatınızı eleştirebilir. İnsanlara bu konuda söz hakkı vermemeli ve bu durumu ilişkinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Sizi eleştiriyor olmaları kıskanıldığınızın göstergesi olabilir. Çok yönlü düşünmenin sizi her zaman bir adım öteye taşıyacağını unutmayın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar da var. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacak. Bir süre harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gelir ve harcamalarla ilgili gelişmeler olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda sorumluluk almaktan kaçındığınız hissiyatı partneriniz açısından problem hissettirebilir.Dikkatli davranmalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir iletişime geçmek için istediğini birini daha yakından tanımanız aslında onun sizin düşündüğünüz gibi biri olmadığını fark etmenizi sağlayabilir. Hayranlık duyduğunuz kişilere tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor; detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Genel olarak kendinizi mutlu hissediyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzı gündemde.Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>