Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Durağansın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 40%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Lider rolünü üstleneceğin bir gün. Çocuklarının spor grubuna koçluk yapabilirsin ya da bir grup projesiyle ilgilenebilirsin. Dikkatini çekmeye değecek bir neden olacak. Bunu haftada bir iki kez yapmaya karar verebilirsin. Grup liderliği konusunda güçlüsün. Hatta yardım toplama gibi toplumsal projelere bile girişebilirsin.İşler bugün senin için iyi gitmeyebilir. Sen ve başkalarıyla aranda çatışma yaşanma potansiyeli yüksek. Kendini sisin içinde kaybolmuş hissediyorsun. Bugünü başka insanların perspektifinden olaylara bakabilirsen daha kolay atlatabileceğini bilmelisin. Kendin öte başkalarını düşünmen gereken bir gün. Duyarlı ve anlayışlı ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınız bir şeyden muzdarip olabilir. Bu kişiyi önemsiyorsunuz ve bu yüzden onu üzgün görmek istemiyorsunuz. Bu nedenle arkadaşınızı neşelendirmek için büyük çaba harcayabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bir buluşma planlayabilir ya da bir akşam şehirde bir şeyler yapmak için onu davet edebilirsiniz. Bunlar biraz işe yarayacak ama etkisi az olursa üzülmeyin. Olur böyle şeyler.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün meraklı, araştırmacı, iğneleyici ve eleştirel tavırlarınız öne çıkabilir. Manipülatif davranıp etrafınızdaki insanları etkiniz altına alabileceğiniz gibi kendi kendinizi de manipüle edebilirsiniz, dikkat. Olumlama yapın ve dedikodudan kaçının.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde rutin programının dışında hareket etsen de saatler ilerledikçe ufak tefek işlerini halledip durağan bir gün geçirmek isteyeceksin. Bugün harcamalarına özen göstermen gerekebilir. Yakın çevren ile yapacağın konuşmalar, yeni bilgiler öğrenmeni sağlayacak. Bugün, aynı zamanda evde yapacağın değişiklikler için herkese görev dağılımı yapabilir ve işleri kısa sürede bitirebilirsin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Titiz davranışlarınızı kontrol ederek ilerlemeyi tercih edeceksiniz. Ama bu kontrol etme sürecini fazla abartmamalı, davranışlarınızda yapaylıktan uzak durmaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi verimli hissetmenizle beraber daha başarılı olabilirsiniz. Başarı sizde genel bir iç huzur uyandırabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı üstlendiğiniz sorumlulukların fazlalığı biraz yorucu olsa da size sağladığı amaç ve takdir duygusuyla yeteri kadar çıkarınız var. Kendinizi boş bırakmış hissetmemek için arkadaşlarınız ve kişisel gelişiminizle ilgilenmek için biraz mola verin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacak. Bugünlerde yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecek. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve oldukça kaprisli oluyorsunuz, dikkat…

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize sırılsıklam aşıksınız. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz ve etrafınızı neşeli insanlarla kuşatmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara yaklaşımınız tarzınız çok önemli. Maddi gücünüzü aşan konulara karşı temkinli hareket etmekle isabetli davrandığınızı göreceksiniz. Eski alışkanlıklarınızın size yüklediği sorumluluklarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 14" R
Ay
Koç
02° 56' 37"
Merkür
Koç
19° 29' 05"
Venüs
Boğa
06° 52' 38"
Mars
Koç
03° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 59' 01"
Uranüs
Boğa
22° 37' 16"
Neptün
Balık
29° 02' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 30"
Lilith
Başak
23° 52' 01"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>