Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Seçicisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Sabretmeyi öğrenmek için doğru gündeyiz. İnsanlar inatçı egolarını gösteriyor ve etrafta kuvvetli bir enerji dolaşıyor. Bu da seni çatışmalara ve tartışmalara götürebilir. Sinirini kontrol altında tutmaya çalış. Kavganın stresini kaldırmaya değecek bir şey olmadığı konusunda kendini ikna et. Biraz mesafeli durursan insanların modlarından da etkilenmemiş olursun.Bir yakınınız bir şeyden muzdarip olabilir. Bu kişiyi önemsiyorsunuz ve bu yüzden onu üzgün görmek istemiyorsunuz. Bu nedenle arkadaşınızı neşelendirmek için büyük çaba harcayabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bir buluşma planlayabilir ya da bir akşam şehirde bir şeyler yapmak için onu davet edebilirsiniz. Bunlar biraz işe yarayacak ama etkisi az olursa üzülmeyin. Olur böyle şeyler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Başak burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hizmetler alabilir, hastane ziyaretleri yapabilir, ruhsal sağlığınız için de danışmanlıklar alabilirsiniz. Bazı duygularınızı, hayatınızla ve deneyimlerinizle ilgili detayları etrafınızdan gizlemek isteyebilir, bazı kişilerle ilgili ise sırları öğrenebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla seçici davranacağın konular bugün karşına gelebilir. Karar aşamalarında doğru kararları verdiğinden emin olacaksın. Bugün bayramın ilk günü. Evli bir Başak burcuysan, eşinin yaptığı planlara uymaya sıcak bakabilirsin. Günün yorgunluğunu akşam saatlerinde, yorgunluk kahvesi eşliğinde atmak isteyebilirsin.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Abartılı egosal davranışlar sizi zor durumda bırakabilir ve geri dönüşü olmayan bir duruma sokabilir. Bir davranış sergilemeden önce lütfen çok boyutlu düşünerek hareket etmeye özen gösterin.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Gün ortasında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Eve ait konular gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizin istediğiniz doğrultuda ilerliyor olması sizi neşelendirebilir ve geleceğe dair heveslendirebilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların onayını beklerseniz, çok vakit kaybedeceksiniz. Size fikir veren insanlar sandığınız kadar konuya hakim olmayabilir. Yakın zamanda yoğun bir dönem geçirebilir, kendinizi telaş içerisinde bulabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Randevular önemli.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi aşık hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için çok çalışmaya ve çabalamaya devam etmelisiniz. Negatif enerjilerden kurtulmaya çalışmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün, onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek. Arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 11" R
Ay
Koç
01° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 24' 44"
Venüs
Boğa
06° 44' 57"
Mars
Koç
03° 19' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 57"
Satürn
Balık
16° 58' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 54"
Neptün
Balık
29° 02' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 09"
Lilith
Başak
23° 51' 19"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>