Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Keyfin Yerinde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Maceraperest ruhun heybetli; fakat içinde bulunduğumuz günler, yaptığın her eylemin gerekçesinin sana sorulduğu günler. İnsanlar seni ve yaşam biçimini kıskanıyor da olabilir; o yüzden yaptığın her şeyde hata aramaya çalışıyor olabilirler. Sakın aldığın tepkiler sebebiyle yaptıklarının yanlış ya da kötü olduğunu düşünme.Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hizmetler alabilir, hastane ziyaretleri yapabilir, ruhsal sağlığınız için de danışmanlıklar alabilirsiniz. Bazı duygularınızı, hayatınızla ve deneyimlerinizle ilgili detayları etrafınızdan gizlemek isteyebilir, bazı kişilerle ilgili ise sırları öğrenebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne planlı bir şekilde başlangıç yapacaksın. Hayatını etkileyecek, önemli kararları alırken, ailene danışmayı ihmal etmiyorsun. Geleceğini şekillendirmek senin elinde, bunu unutmamalısın… İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir. Akşamüzeri buluşacağın arkadaşlarınla hiç olmadığın kadar eğlenebilir, harcamalarında farkında olmadan aşırıya kaçabilirsin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir karar alıp bilinçaltınızı yönetmek üzerine yoğun çaba sarf edebilirsiniz. Hayatınızı kontrol edebilmek üzerine kurmanız sizi daha tutarlı ve sevecen kılabilir. Kendinizi eleştirmeyi bırakıp, konforlu alandan çıkmayı öğrenmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıklar moralinizi bozmasın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde eksiklik duygusu ile yüzleşirken görebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küllerinizden yeniden doğmanızın zamanı geldi. Hırslı bir şekilde işe asılmanız halinde size rakip konumdaki herkesi ezip geçmeniz mümkün. Tek ihtiyacınız olan istediğiniz şeyin arkasındaki asıl sebebi hatırlamak.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte büyük bir karar almanız gerekebilir. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda çalışma arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Meditasyon yaparak kendinizi daha merkezlenmiş hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün tepe evinizde yaptığı etkileşim, yaratılığınız konusunda ufuklarınızın geniş olmasına neden oluyor. Karşıt fikirli kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 27" R
Ay
Koç
02° 14' 30"
Merkür
Koç
19° 27' 05"
Venüs
Boğa
06° 49' 06"
Mars
Koç
03° 21' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 58' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 06"
Neptün
Balık
29° 02' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 20"
Lilith
Başak
23° 51' 42"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>