Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Bir Macera İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 70%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Hep bir koruyucu meleğin olduğuna inandın. Biliyor musun? Haklısın! Bugün seni spiritüel bir enerjinin çevrelediğini hissedeceksin; sanki birisi sana görünmez bir destek sunuyor. Dua ve meditasyon yoluyla içindeki güçle bağlantı kurabilirsin. Büyük fikirler ve düşünceler etkileyici olabilir. Ruhunla iletişim kurmak için vakit ayır.Kelimeleri kullanışına dair olan yeteneğin bu kez ön planda ve arkadaşların anlattığın şakalardan, hikayelerinden büyülenebilir. Bunu saçmasapan bir hünermiş gibi düşünüp küçümseme; çünkü konuşmak üzerine gerçek bir yeteneğin var. Amatörlere sahnede yer veren komedi kulüplerini bir dene veya hikayeler yazmayı dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri sizi eleştirmeye kalkışırsa lafı yapıştırıp kendinizi savunmaktan çekinmeyin. Başkaları akıllarından geçeni söylemekten korkmuyorsa siz niye korkasınız ki? Biri size içeriden sopayla dürtüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen bütün dertleri sizin tepkinizi ölçmek. Hislerinizi dürüstçe söyleyin ve sert olmakla yetinmeyip açıklamada bulunun.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili radikal bir karar alabilirsiniz. Özellikle Şubat ayından bu yana ortaya çıkan konularda bu dönemde bir tamamlanma durumu söz konusu olabilir. İş arayan Başaklar için oldukça destekleyici bir süreç açılabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların seni harekete geçiriyor. Mevcut düşüncelerine yenilerini ekleyerek, hayatında yeni bir maceraya atılmak isteyeceksin. Yurtdışı bağlantısı olan bir yakınına, kariyer planlaman hakkında fikir danışabilirsin. Sürüp giden koşturmanın arasında, kişisel olarak kendine vakit ayıramadığını fark edebilir, alışılmışın dışında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Kardeşi olan bir Başak burcuysan, sorumluluklar kardeşinle seni karşı karşıya getirebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı sorumluluk almanız gerekebilir. Çözmeniz gereken problemlere fazla efor harcayabilirsiniz. Bu efor size güçlülük ve sevgi bağı olarak geri dönecektir. Yaşananlar dolaylı olarak motivasyonunuzu etkileyebilir ve aile bağlarınızı güçlendirebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay teması öne çıkıyor. Bugün işlerinizi plana koymalı ve kendinize zaman ayırmaya gayret etmelisiniz. Ancak bu hemen, pek kolay olmayabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğiniz haberlerdeki süreç sizi endişelenmeye sevk edebilir. Düşünce ve endişeleriniz yaşanmışlıklardan değil de endişelerden gelebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evlilik, ilişki konuları gündemde. Mükemmeliyetçi, eleştirel tarafınızı ilişkinize yansıtmamaya çalışın. Herkes olaylara sizin gibi bakmayabilir. İyi bir dinleyicisiniz, ilişkinizi iyileştirmek için bundan faydalanın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz kalabalık bir ortamdaki davranışlarından ötürü partnerinize kırılabilirsiniz. İlişkinizi özel tutmak adına tepkinizi baş başayken vermeniz daha doğru olacaktır. Çevrenizdeki insanların karşı tarafı tuttuğunu düşünmeniz yıpratıcı olabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel girişimle başlatacağınız çalışmalarda gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz. Özenli ve titiz davranacağınız bir gün. Her şeyi inceleyerek sonuca varmak istiyor ve şüpheleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde her şey yolunda gidiyor. Bugün finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Bugün olayların gerçek nedenleri üzerinde durmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 00" R
Ay
Koç
02° 07' 47"
Merkür
Koç
19° 26' 46"
Venüs
Boğa
06° 48' 32"
Mars
Koç
03° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 38"
Satürn
Balık
16° 58' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 19"
Lilith
Başak
23° 51' 39"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>