Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Titiz ve Dikkatlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Uyumakta zorlanabilirsiniz. Ve eğer bu gece hala çok geç saatlere dek uyanık kalırsanız, huzuru bulmak için önce uğraşmanız gereken bir şey olabilir. Birdenbire, kişisel yaşamınızda veya kariyerinizde neler olup bittiğinin çok daha farkında olacaksınız. Hala bir dönüşüm dönemindesiniz. Özgün kişiliğiniz kendini ifade etmenin bir yolunu arıyor. Bir sonraki durağınız neresi olmalı? Bu, bugün ya da bu gece uyuyakalmaya çalışırken başa çıkmanız gereken soru.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Değişken bir günündesin. Fikrin on beş dakikada bir değişiklik gösterecek. Bir gün kendini bir yapı firması kurmaya karar verirken; öbür gün yeni seyahat acentan üzerine düşünürken bulabilirsin. Kalıcı bir yol seçmelisin. Vakit kaybediyorsun ve hemen karar vermezsen arkada kalacaksın. O halde bekleme ve ilerle!Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadar insanlarla ilişkilerinizde, görüşmelerinizde iletişim aksaklıkları olabilir. Bu saatten sonra ise beklenmedik bir haber alabilirsiniz. İş başvuruları yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ele aldığın konuları, daha titiz ve daha dikkatli bir biçimde ele alacaksın. Bu durum çevren tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olsa da kendini açıklayabilir ve yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsin. Gün içerisinde uzun süredir görüşmediğin uzak bir akrabandan gelen telefon içine kuşku düşürebilir. Hafta sonunda katılacağın yakın bir arkadaşının düğünü için akşam saatlerinde alışverişe çıkabilirsin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gruplar içerisinde sizi rahatsız eden olaylar olabilir. İnsanlara kırıldığınızı söyleyebilirsiniz. Çevrenize kendinizi doğru ifade etmediğiniz sürece sizi anlamayacaklar. Kendinizi doğru ifade etmek için çaba sarfedin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar gündelik yaşamınızda hareketlilik artabilir. Çalışma ortamınızdaki olaylar hız kazanabilir. Üretkenliğinizi öne çıkarabilirsiniz. Sağlık, şifa konuları gündeminizi kaplayabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz odaklı kuracağınız yeni bir ilişki heyecan verici olabilir. Fazla şüpheci olmaya gerek olmasa da bir bağlılık sözü vermeden önce bilmeniz gereken detaylar olabilir. Ev dışında daha fazla zaman geçirmeye başladıkça bazı sorunlarınız kendiliğinden kaybolabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklar.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birbirinizin kalbini kırmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve finansal olarak iyi bir konumdasınız. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Fikirlerinizi değiştirmek yerine, daha inatçı bir davranış sergilemelisiniz. Her şeye yetişmeye çalışırken, gözden kaçıracağınız konular olabilir. Önemli ipuçları elde edeceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>