Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlarla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Kalbinizle genel ruh haliniz arasında bir gerilim yaşanabilir. Aşk hayatınızda doğanız gereği bencil ve sabırsız bir tavır benimsiyorsunuz fakat bugün huzur ve denge ön planda olacak. Her durumda da verdiğiniz kadar aldığınızdan emin olun. Dünyada herkese yetecek kadar sevgi var. Sadık kalmak için başkalarının hakimiyetinde olmanızgerektiğini düşünmeyin.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Ekstra zarafet ve sevecenlik göstermen gereken bir gündeyiz. Biraz fevri bir modda olabilirsin. Kendi endişelerine takılmış olup; tedirgin hissedebilirsin. Çevrenden birinin ise zor zamanlardan geçtiğini göremeyebilirsin. İhtiyaçlarına karşı biraz daha empatik olmalısın. Bir öğle yemeğine çıkıp sana açılmasını sağlayabilirsin. Eğer sorunlarını ortaya dökerlerse daha iyi hissedebilirler.Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar en ufak bir kışkırtmada patlama noktasına geliyorsunuz. Hayatınızın hemen hemen her alanında genel bir ayaklanma başlatmaya hazır gibisiniz. Ancak bugün daha düşünerek hareket edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sarsılmaz görüşleriniz hala yerinde, ama bunları başkalarına olduğu kadar kendinize de uygulamalısınız. Dünyanın değişmesi gerekiyorsa, Başak, sizin de canlı bir örnek olmanız gerek!

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk veya arkadaşlık ilişkilerinizde manipülatif durumlara dikkat edin. Sosyal çevrenizde daha seçici davranıp, kişilerin gerçek niyetlerini anlamaya çalışabilirsiniz. Yapılacak işler ve sorumluluklar, önceden belirli programlar gününüzü belirleyebilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yeteneklerinin farkına varman ile birlikte zamanını daha verimli kullanmaya başlıyorsun. Çalışmaya ara vermiş bir Başak burcuysan, evde yapabileceğin, kendini çok fazla yormayacağın işlere yönelmek isteyeceksin. Karşılaştığın sorunların üstesinden gelmek için önce yüzleşmen gerektiğinin farkına varmalısın. Yaşam alanınla ilgili ufak çaplı düzenlemeler gündeme gelebilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birgörüşmesine çağrılabilirsiniz. Umudunuzu kaybettiğiniz anda çiçekler yeniden açabilir. Her zaman umudunuzu diri tutun. Kazanan mutlaka siz olacaksınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde yakın arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kuracağınız kalıcı arkadaşlık, dostluk ya da aşk ilişkilerinin zeminini oluşturmak için uygun bir gün.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel biriyle yaşamaya çalıştığınız baş başa an sürekli çıkan işler ve sorunlarla erteleniyor olabilir. Eğer çevrenizdeki herkesi memnun etmeye çalışırsanız gerçekten önemli olan insanlara vaktiniz kalmayacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Bugün kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızların size olumlu  destekleri var.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve partneriniz ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. İş yerinizdeki yaratıcılığınızı artırmaya çalışmalısınız. Kendinize rahatlamak ve sakinleşmek için zaman ayırın.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 13" R
Ay
Koç
02° 26' 06"
Merkür
Koç
19° 27' 38"
Venüs
Boğa
06° 50' 05"
Mars
Koç
03° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 58' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 09"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 23"
Lilith
Başak
23° 51' 47"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>