Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık duymayan bir sevgilinizin olması size bir talihsizlik gibi gelmemeli. Onun bugün sinir bozucu bulduğunuz güvenli, rahat tavırlarını, yakın gelecekte sevgisizlik nedeni olarak görebilirsiniz.

Kolay ikna olacağınız kuşkusuyla ertelediğiniz görüşmelerde çıkarlarınız var. İş yaşamındaki ilişkileri işle sınırlama gereğine inanıyorsunuz. Bazı diyaloglar sizi yeniden düşündürecek.

Yorucu ve yıpratıcı olarak ele aldığınız ilişkiler, sizi sandığınız kadar aşındırmayabilir. Biraz daha gerçekçi olabilirsiniz. Para konulu birtakım güvensizliklerinizi kendiniz geliştiriyorsunuz.

İyi niyetlisiniz. Fakat, bunu bir zaaf gibi gören insanlarla birtakım alışverişleriniz var. İçten ve iyimser yaklaşımınız üçlü bir ilişki içinde beklentilerinizi sınırlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım. Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Zorunlu olduğunuz şeyler gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Saat 13:53 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçişinde, iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında sınırların olmadığı bir dünyada yaşama arzumuz yoğunlaşır. Partnerimizin bize sevgi dolu davranmasını, ailemizin kıymetimizi bilmesini, sevdiklerimizin yanımızda olmasını, her sorunun kendiliğinden çözüm bulmasını arzularız. Romantik paylaşımlar, huzur verici sözler duymaktan zevk alırız. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, partnerin size karşı duyarlı yaklaşımını işaret ediyor. Zaten sizin de arzunuz bu. Güvenmek, huzur bulmak ve ilişkide mutlu olmak. Maddi-manevi anlamda rahat etmek istiyoruz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının gidişatını değiştirmek adına yeni fikirlere yönelebilirsin. İş ortaklıklarına sıcak bakabilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda bazı çalkantılar oluşabilir ve yalan söylemler partnerinizle sizi zor durumda bırakabilir. Sürekli aynı konuyu irdeleyerek karşınızdaki kişiyi bunaltmak onun bir müddet sonra sizden uzaklaşmasına neden olacaktır. İlişkilerde iletişim kurarken dolambaçlı sözlerden sakınmalı ve direkt iletişime geçmelisiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olmak zor değil. Dışsal etkilere fazlasıyla açıksınız ve bu alanda daha dikkatli olmalısınız. Bunun için eleştirisel tavrınızı törpülemenizde fayda var. Eşinizle ilgili sağlık konuları gündeminize gelmesi olası. Uğraştığınız işlerde yeni girişimler içinde olabilirsiniz. Girişimlerinizde aklınızı ve yeteneklerinizi ortaya koymaya bakın.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda uygun fırsatlar görünüyor ancak sezgisel davranmamaya çalışın. Hem düşünmek için hem de bilgileri özümsemek için size gereken tüm zamanı kullanmalısınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda, kariyerinizde önemli kişiler ve otorite figürleriyle bir araya gelebilir, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde ise biraz daha sabırlı ve temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlar ve sosyal çevrenizle ilişkilerde birbirini çekemeyenler size gerginlik yaşatır. Partnerinizin de bitmek bilmeyen talep ve istekleri size zor anlar yaşatır. Size karşı takındığı tavır ve alıngan ruhu ilişkiyi strese sokar. Diğer yandan çocuğunuzun istek ve taleplerine de cevap vermeyi ihmal etmeyin. Yoksa o da kendi kabuğuna çekilmek ister.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>