Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarının Arkasında Duruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Başak için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, sağlıkla ilgili destekler ve beslenme düzeni ile ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilir, yakınlarınız için daha koruyucu ve fedakar olabilirsiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin konusunda tavizsiz davranabilirsin. İkna kabiliyetin konusunda zayıf olabilirsin. Fikirlerini önemsiyorsun fakat onları ifade ediş biçiminde sorunlar olabilir.  İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan sosyal medya üzerinden mesaj olarak aldığın duygusal bir itiraf aklının karışmasına neden olabilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmek isterken bazı davranışlarınızda abartılı olabilirsiniz. Bir arada olmak gibi güzel bir durumu olumsuza çevirmemek için tepkileriniz ve hizmet duygunuzun ölçüsünü kaçırmamalısınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken evde yapabileceğiniz çok şey var. Aynı zamanda kendi iç dünyanıza ve şahsi konulara zaman ayırabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının hayatlarında enerji ve cesaret veren bir yer üstleneceksiniz. Huzursuzluklarınızla ateşkes yapacağınız bir zamandasınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde anlaşamayan insanlar arasındaki bazı ortak noktaları sadece siz görebilirsiniz. Bu bilgiyi bugün kullanın ve insanların bazı çetrefilli sorunları çözmelerine yardımcı olun. İnsanlar onlar için orada olacağınıza güveniyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen kardeşlerle, bağınız daha da güçleniyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveniniz azalmaya başlayabilir. İş yerinizde yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Hayatınızda olan her şeyi çok fazla kafanıza takıyorsunuz ve sağlığınız olumsuz yönde etkileniyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı gibi. İş yerinizde gerek patronunuzun gerekse de bazı arkadaşlarınızın olumsuz tutumları nedeniyle sorunlar yaşıyorsunuz. Aşırı yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye ihtiyacınız var. Bugün maddi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, bu durum sizi sıkabilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>