Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün takıldığınız romantik aşkın peşini bırakacak, mantığınızı hislerinizin önüne geçireceksiniz. Birlikte olacağınız kişinin sosyal statüsünün size ve ailenize uygunluk göstermesi gerektiğine karar verecek, seçiminizi ona göre yapmak isteyeceksiniz.

İş yerinizde artan sorunlar sizi yoruyor. Sorunlarla baş etmek için çevrenizde sizin kadar yetenekli kimselerin bulunmaması ile de zihinsel ve fiziksel bir yorgunluk içerisindesiniz.

Para konusunda fevri davranmayın. Gereken kaynaklar elinize geçecek. Sadece tasarruflu olmanız gerekiyor. Mali düzeninizi korumanız şart oldu. Bunun için ayın ilk haftası sıkı bir plan yapacaksınız.

Ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu açıdan, yapmanız gereken kimi harcamalar olabilir. Bu tür sağlık sorunlarınızı asla ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim konusunda yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. Alacağınız kararlarda dışsal koşullar ağır basarken büyük kararsızlık çekebilirsiniz. Yerine getirilmeyen sözler ya da gecikmeler de yıpratıcı olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde, ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız. Parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun da göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Aile içerisinde sertçe eleştireceğin kişiler olabilir. Bugünden itibaren çok sıra dışı kişilerle tanışabilir, onların hayat hikâyelerini şaşırarak dinleyebilirsin. Yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerin güç kazanmaya başlıyor. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, ummadığın kişinin itirafı karşısında şaşırsan da, ona bir şans vermek isteyebilirsin. Hedeflerine ulaşmak adına, oldukça radikal kararlar alacağın bugünde motivasyonunu düşüren, sürekli olumsuz düşünen kişilerden uzaklaşacaksın. Kilo problemi yaşıyorsan, profesyonel destek alman yararına olacaktır.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki can sıkıcı gelişmeler kafanızı kurcalamasın. Saplantı içine girmeden kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönlenmeniz olumsuz düşünceleri dağıtacak hem de çözüm üretmenize yardımcı olacaktır.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde aile, ev ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Aileniz ve evinizle ilgili gelişmelerde olayların detayını inceleyebilir bir dedektif gibi sorunun kökenine inebilirsiniz. Geçmişte kalan konuların gündeminize gelmesi olasıdır. Uğraştığınız işlerle ilgili hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Kardeşlerinizle bir araya gelmeniz size iyi gelecektir.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Olaylara detaylı ve duygusal yönle yaklaşıyorsunuz. Bundan dolayı canınız sıkılabilir. Fakat etrafınızda bulunanlara gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle çekim gücünüz güçlü.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda rahatlayabilir ve kendinizi daha fazla güven ve konfor alanında hissedebilirsiniz. Bu akış size huzur verecek. Sessizliğin, akışın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birkaç ay boyuncave gelecek konularında yaşadığınız bazı değişimlerin yavaşladığını, hayatı ve felsefenizi sorguladığınızı görebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla maddi konularda güzel ilişkiler kurulabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız parasal kazançlarınızı kolaylıkla arttırabilirsiniz. Para kazanımlarınız, yatırımlarınız hızlanabilir ama modaya, kıyafetlere, sanata ve aksesuara para harcamalarınız da artabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Kazanç ve ortak paylaşımlarınız da olumlu bir döneme adım atıyorsunuz. Uzun zamandan beri sarf ettiğiniz çabalar size olumlu olarak geri döner. Karşınızdakilerin ani kararları sizi asla yıldırmasın. Hak, hukuk, adalet daima yerini bulur.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>