Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Konular Gündemde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...Seni gerçekten çok az insanın anladığını düşünebilirsin. Kendi düşüncelerini ve nasıl işlediklerini, duygusal olarak ne durumda olduğunu insanlara anlatmaya çalışsan da çevrendekilerin hala daha senin nasıl hissettiğini anlamamaya devam ettiğini ve empati kurmadıklarını görebilirsin. Fakat mesele şu ki kendini ancak sen anlayabilirsin. En büyük destekçin de kendin olmalısın. Herkesin senin hakkında her şeyi anlaması ve bilmesi şart değil. Bir miktar gizemli bir hava; aslında tam da seni çekici kılan ve harika yapan şey bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz “hava atabileceğiniz” bir ortamda bulabilirsiniz. Bu zamana dek içinizde saklanan bir performans sanatçısı var. Başak burcu insanlarının birçoğu oyuncu ya da komedyen. Belki de bugün birkaç espri patlatır ya da heyecanlı hikayeler anlatarak arkadaşlarınızı eğlendirirsiniz. Sahne ışıkları altında ilgi odağı olmaktan korkmayın. İzleyicileriniz sizden asla sıkılmayacak!

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında farklı fırsatlar yakalayabilir, kadınlarla ve sevdiklerinizlebirliği ve destekleşme içerisinde olabilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizden daha duygusal ve romantik tavırlar görebileceğiniz gibi bazı kişilerden ise manipülatif tavırlar görebilirsiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir seni rahatsız eden sorunlardan kurtulmak için harekete geçiyorsun. Ödemelerinin yaklaştığı bugünlerde, maddi konularda çeşitli planlamalar yapmak isteyebilirsin. Gelecek için tedbiri elden bırakmayacaksın. Hayatına yön vermek isterken bulunduğun davranışlar, çevren tarafından yanlış anlaşılabilir.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aydınlanma yaşıyorsunuz. Uzun zamandır farkında olmadığınız bir konuda neden sonuç ilişkisi kurmak, önünüzü açıyor. Fikirleriniz, hayatınızı hatta dış görünüşünüzü yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacaktır.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz ay karanlık aşamada olduğu için belirli konularda beklemeler ve sonlanmalar gündeme gelebilir. Bugün sağlık ve düzen konularına, uğraştırıcı nedenlere özen göstermek mümkün.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir süreçten geçmektesiniz. Gün içerisinde stresinizi arttıracak olaylarla baş etmeniz gerekebilir. Duygusal konularda şanslı hissedebilirsiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinize geçen boş zamanı mutlaka değerlendirmeye çalışın. Bu, kişisel bakım yapmak, yürüyüşe çıkmak veya arkadaşlarınızla buluşmak olabilir fakat kendinizi odaya kapatıp karanlık düşüncelere dalmayın. Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı dostlarınız size sitem ediyor olabilir.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde ısrarcı ve inatla davranırsanız doğal olarak engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve diplomatik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli ve romantik bir gece geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi yaratıcı hissediyorsunuz. Sağlığınız için gün içerisinde fiziksel olarak daha aktif olmalısınız.

7 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

7 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>